Rüyada kısa parmak görmek

Rüyada kısa parmak görmek eline geçen fırsatların istediği sonuçları vermeyeceğine, eş, dost ya da akrabalarından birisi tarafından ihanete uğrayacağına, kalabalık ortamlarda kişinin egosunu yükseltecek konuşmalar olacağına, eğleneceği mekânlara ve kalabalıklara gireceğine, yokluk çeken bir kişiye elden geldiği kadar yardım edileceğine, duaların boşa gideceğine, olumlu ve hayırlı gelişmelerle karşılaşacağına, bu sayede yüzünün güleceğine, sağlığının ve neşesinin yerine geleceğine, işlerinin bollaşacağına, yakın akrabadan gelecek habere inanılır.

Rüyada kısa parmak gördüyseniz:

  • Bilgi paylaşımında bulunabileceğiniz kişilerle konuşmanız veya tartışmanız belli konularda ya da yöntemlerde fark yaratmanızı sağlayabilir.

Rüyada kısa parmak görmek yapılmak istenen şeylerin gerçekleştirileceğine, bazı konularda konuşulacağına, iyi fırsatlar, şansın yaver gitmesi sayesinde heveslendiği her konuda başarılı olacağına alamet etmektedir.

Rüyada orta parmağını kısa görmek ardından uzun süreli maddi sıkıntıya girileceğine ve bu yüzden insanlara olan güvenin sarsılacağına, para yerine geçen herhangi bir belgenin karşılığı olmadığına dair bir haber alınacağına inanılır.

Rüyada parmağını kısa görmek elindeki fırsatları çok iyi değerlendireceğine, karşısına aksiliklerin ve engellerin çıkacağına delalet eder.

Rüyada parmakları kısa görmek kişinin doğru yoldan ve hak olandan ayrılmasına, maddi çıkmazların biteceğine alamet eder.

Rüyada kısa parmak beklenmeyen yerden gelecek yardımlara, yakalayacağı fırsatların kıymetini bilemeyeceğine alamet etmektedir.

Rüyada parmaklarını kısa görmek verilen sözlerin uğranacak bir kriz nedeniyle tutulamayacağına, güzel giden bir ilişkinin bozulacağına, haksız kazanç sağlayan bir kişi yüzünden başın belaya gireceğine, bir elinin yağda bir elinin balda olacağı bir hayatı olacağına, geçim sıkıntısının ve para derdinin olmayacağına, hiçbir zaman yokluk içine düşmeyeceğine yorulur.

Rüyada parmağının kısa olduğunu görmek istenen her şeye çok kısa bir süre içinde ve çok sıkıntı çekmeden kavuşulacağına, istenen çalışmaların gerçekleştirilemeyeceğine tabir olunur.

Rüyada kısa bacak görmek özellikle kişinin daha çok kazanç elde etmesiyle alım gücünü yükselterek, ailesini de mutlu edeceğine, hayırlı ve güzel kısmetler ile karşılaşacağına delalet eder.

İnsan emeğini takdir etmek için ⭐Paylaş⭐ 🙏

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu sayfayı paylaşmayı ve kaydetmeyi unutmayın. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments