Rüyada kolunda morluk görmek

Rüyada kolunda morluk görmek şansının ve bahtının daima açıkolacağına ve kendisinden yana gideceğine, huzur içinde yatacağına, ailesi ile arasındaki sorunları düzelteceğine, ayrılığın sandığından da uzun olacağına, bir sebeple çok sıkıntılı ve zor bir duruma düşeceğine, çok hayırlı ve başarılı gelişmeler yaşanacağına, yakın bir zaman içinde yüklü miktarda kazanç elde edileceğine, tüm umutlarını ve sermayesini bu işe bağlayacağına, insanlardan gördüğü sevgi ve saygının da hiç eksilmeyeceğine yorulur.

Rüyada kolunda morluk gördüyseniz:

  • Ani sağlık sorunları çıkabilir.

Rüyada kolunda morluk görmek böylece uzun bir zamandan beri can sıkan durumun ortadan kaldırılacağına, tartışmaların ve kırgınlıkların biteceğine rivayet eder.

Rüyada morarmış kol görmek gönlünce harcama yapabilmenin ayrıcalığını, lüksünü ve rahatlığını yaşayacağına, ortak bir noktada bulaşamayacağına alamet etmektedir.

Rüyada mor kol saati görmek kişinin dertlerinin ve kısmetsizliklerin biteceğine ve uzun zamandan beri hayal edilen şeylere kısa süre içinde kavuşacağına, çok büyük ve kaçınılmaz bazı sorunlar ile yüz yüze geleceğine, bu yüzden çok zor zamanlar geçireceğine, rüya sahibinin yaptığı bir işten ya da kazandığı bir başarıdan ötürü çok büyük ve kötü bir durumla karşılaşacağına işarettir.

Rüyada mor kol görmek böylece hayırlı bir yola girileceğine, hayırlı ve güzel kazançlar elde edeceğine, insanların takdir ettiği ve hayran olduğu bir kişi olunacağına delalet etmektedir.

Rüyada kolu mor görmek kolaylıklara kavuşacağına, biraz sıkıntılı günler geçireceğinize yorulur.

Rüyada kolunun mor olduğunu görmek helal olan yollardan da geniş rızık ve zenginlik elde edeceğine, rüya sahibinin zor bir halden kurtularak babasına çok dua edeceğine tabir olunur.

Rüyada kolunu morarmış görmek kendisine verilecek büyük bir destek sayesinde kendi işini kuracağına, eline çok hayırlı ve güzel fırsatlar geçeceğine delalettir.

Rüyada kolda morluk görmek sağlıkla ilgili bir sorunun tedavi edileceğine, hiçbir zaman darlık ve yokluk çekmeyeceğine, büyük işlere imza atacağına işaret eder.

İnsan emeğini takdir etmek için ⭐Paylaş⭐ 🙏

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu sayfayı paylaşmayı ve kaydetmeyi unutmayın. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments