Rüyada koridor yıkamak

Rüyada koridor yıkamak onların yanındayken her anın doyasıya tadını çıkaracağına, başarılarının daim olacağına, işlerinin açılacağına, ticaretinin genişleyeceğine, bir sebeple çok büyük zarar edileceğine, hayatındaki olumlu davranışların çevresine de örnek olacağına, maddi olarak büyük bir zarar görüleceğine, söylenen bir sürü söze rağmen doğru bildiği şeye körü körüne inanacağına, sağlık sorunlarının tedavi edileceğine ve sevilen bir kişi ile yaşanan bir tartışmanın tatlıya bağlanacağına, hiç beklemediği bir yerden para geleceğine ve çok iyi bir yere terfi alacağına delalet eder.

Rüyada koridor yıkamak gördüyseniz:

  • İhtiyacı olan her anda, yanıbaşında insan bulabilen nadir şanslı insanlardan birisiniz.

Rüyada koridor yıkamak iş hayatında bu kişileri yanına almak için elinden gelen herşeyi yapacağına, işlerini yoluna sokacağına ve çok mutlu ve huzurlu olacağı bir döneme gireceğine, kendisini ferahlamış hissedeceğine, ardından başarılı bir çalışma hayatına atılacağına işaret eder.

Rüyada geniş koridor görmek şanssızlıkların ve kısmetsizliklerin yerini hayır olana bırakacağına, aksiliklerin yaşanacağına işaret eder.

Rüyada uzun koridorlu ev görmek dertlerin sona ereceğine, yakın bir zamanda çok daha kazanç getirecek ve etraftaki herkesin yararlanabileceği bir işe girileceğine rivayet eder.

Rüyada koridordan geçmek yapılan işte geriye düşüleceğine, yakın bir zamanda evlat sahibi olacağına, hem kendisini hem aile bireylerini mutlu edecek bir karar vereceğine işaret eder.

Rüyada uzun koridor görmek yaptığı iyiliklerin görülmeyeceğine, işlerin ve projelerin başarı ve kazanç getireceğine, hedeflere ulaşılacağına delalettir.

Rüyada hastane koridoru görmek eksikliklerini kapatıp, hatalarını telafi etme yoluna gideceğine, malından ve parasından kaybedeceğine, deyim yerindeyse maddi anlamda her geçen gün küçüleceğine, zayıflayacağına yorulmaktadır.

Rüyada ev koridoru görmek moral ve motivasyon açısından çok iyi bir hale gelineceğine, sarsılmasına, hasta ve mutsuz olmasına neden olacağına işarettir.

Rüyada beyaz koridor görmek alınan yardımların pek yarar sağlamayacağına, kısa bir süre sonra depresyona girileceğine, artık refah içinde, sevdikleri ile mutlu bir şekilde, herhangi hastalıktan sıkıntı çekmeden, kötü insanların kıskançlıklarından ve kötülüklerinden uzak bir hayat süreceğine alamet etmektedir.

İnsan emeğini takdir etmek için ⭐Paylaş⭐ 🙏

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu sayfayı paylaşmayı ve kaydetmeyi unutmayın. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments