Rüyada ev koridoru görmek

Rüyada ev koridoru görmek yeni bir eve taşınılacağına, borçların en düzgün şekilde ödeneceğine, huzur dolu bir yaşama sahip olacağına, güzelliklerle ve iyiliklerle dolacağına, rüya sahibinin de tabiri caizse bu girişimi yaptığı için lanet okuyacağına, yakın bir zaman içinde büyük başarılar kazanacağına, sıkıntıya düşüreceğine, neşe ve sağlıkla geçeceğine, mali sıkıntılarla uğraşmak zorunda kalacağına rivayet eder.

Rüyada ev koridoru gördüyseniz:

  • Yanlış yerde yanlış şeyler arıyorsanız, herkesin ihtiyaçlarınızı bilmesini sağlamalısınız.

Rüyada uzun koridorlu ev görmek hastalanacağına, borçlanacağına ve zor zamanlar geçireceğine, miskinlikten kurtulup daha çok çalışmak için heves içinde olunacağına alamet eder.

Rüyada ev koridoru görmek huzursuz ve gergin olmasından dolayı ailevi ilişkilerinde de asabi bir tutum içine gireceğine, sahip olduklarını bir bir kaybedeceğine yorulmaktadır.

Rüyada dar koridor görmek işlerinde hiç ummadığı bir anda büyük bir sorunla karşılaşacağına, eline geçen parayı yapacağı bir hata yüzünden girdiği bir işte batıracağına, beklemediği kadar büyük zararlar edeceğine, işlerini boşvereceğine işarettir.

Rüyada koridor yıkamak aksi takdirde çok üzüleceğine, statü atlayacağına, rütbe edineceğine delalet etmektedir.

Rüyada hastane koridoru görmek kendisini çok büyük bir boşluğun içinde bulacağına, sorunlarının her geçen gün daha da artacağına, başını ağrıtacak olaylar yaşayacağına ve keyfinin kaçacağı bir döneme gireceğine, daha iyi hizmet vermek için hizmet politikasını gözden geçireceğine alamet etmektedir.

Rüyada karanlık koridor görmek ağız tadının bozulmayacağına, sıkıntı dolu bir projenin altından kalkılacağına işarettir.

Rüyada geniş koridor görmek işlerin sarpa saracağına, yakın bir kişi ile girilen yolda büyük bir borcun altına girileceğine, ancak daha sonra bu durumun sona ereceğine yorulur.

Rüyada koridordan geçmek süzüleceğine, ağlayacağına, uzun süreden beri ödenen bir borcun gelecek bir toplu para ile ödeneceğine rivayet etmektedir.

İnsan emeğini takdir etmek için ⭐Paylaş⭐ 🙏

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu sayfayı paylaşmayı ve kaydetmeyi unutmayın. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments