Rüyada kullanılmış silgi görmek

Rüyada kullanılmış silgi görmek dünya nimetlerinin hiç birinden mahrum kalmayacağına, aradaki akrabalık bağının, samimiyetin ve ilişkinin daha da kuvvetleneceğine ve belki işle ilgili bir ortaklık kurulacağına, saygınlığa, kısa süre içinde büyük bir iş sahibi olunacağına, sağlık sorunlarının şifa bulacağına, verilen emeklerin sonunda karşılığını vereceğine, aile kurma yolunda bazı girişimlerde bulunulacak ve zararlı bir alışkanlığın bırakılacağına, yapılan bir iş başvurusunun kabul edilmeyeceğine ve ortaya konan çalışmaların göz önüne alınmayacağına, evinden işine, işinden evine gidip geleceğine, içinde bulunduğu sorunların günden güne artacağına, kendisini üzen kişiler ile arasının açılacağına ve ters gitmekte olan her şeyin normale döneceğine işarettir.

Rüyada kullanılmış silgi gördüyseniz:

  • Diğerleri ne yaparsa yapsınlar siz başarıya odaklanmalısınız.

Rüyada kullanılmış silgi görmek beden ve ruh sağlığının yerinde olacağına, zinde kalacağına, ağız tadını, neşesini, mutluluğunu kaybetmeyeceğine, üzüntülerin ve endişelerin yakın bir zamanda biteceğine yorulur.

Rüyada bir sürü silgi görmek kişinin ümidini kaybederek pes etme noktasına geleceğine, kendisine zenginlik getirecek yatırımlar yapacağına delalet eder.

Rüyada silgi vermek kazancın allah yolunda yardıma muhtaç kişiler için kullanılacağına, çok yüksek bir mevkiye terfi alınacağına, sıkıntıların ve sorunların biteceğine inanılır.

Rüyada silgi kaybetmek gelişim içine gireceğine, başarılı ve kazançlı günler yaşayacağına, sorunlarını kısa süre içinde ortadan kaldıracağına, maddi ve manevi olarak çok ferahlayacağı bir çalışma ile girerek çok daha iyi yerlere geleceğine alamet etmektedir.

Rüyada renkli silgi görmek eline geçecek olan fırsatlar ile hayatının farklı ve kazanç sağlayacak bir hal alacağına, kardeşler arasında uzun zamandan beri yaşanan büyük tartışmaların sonlanacağına inanılır.

Rüyada siyah silgi görmek çok mutlu ve huzurlu bir kişi olacağına, yolunun açık olacağına alamet etmektedir.

Rüyada kalem silgisi görmek iş hayatında karşısına çıkacak bazı sorunlar yüzünden işinden olacağına, istediği her şeyi elde edebileceğine tabir olunur.

Rüyada silgi görmek önemli hastalıkları ya da içinden çıkılmayacak sorunları olmayacağına, çok başarılı bir kariyere sahip olmaya inanılır.

İnsan emeğini takdir etmek için ⭐Paylaş⭐ 🙏

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu sayfayı paylaşmayı ve kaydetmeyi unutmayın. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments