Rüyada pantolon ölçüsü almak

Rüyada pantolon ölçüsü almak isteklerinin yerine geleceğine, işinde terfii alıp, kıdem atlayacağına, bundan kendi payına düşeni doyasıya yaşama zevkine varacağına, herkesin bu işten ötürü çok büyük bir şaşkınlık yaşayacağına, iç huzurunun yerinde olacağına, yapılan çalışmaların ve girilen işlerin hayırsız kişiler yüzünden durma noktasına geleceğine, maddi ve manevi açıdan çok büyük zararlara uğranacağına, huzursuz ve mutsuz olacağına, iş hayatında zarar edileceğine, bir anda büyük fırsatlar elde edileceğine ve evlat sahibi olunacağına tabir olunur.

Rüyada pantolon ölçüsü almak gördüyseniz:

  • Yerleşik alışkanlıklarınızdan vazgeçmek sizi bir hayli korkutuyor.

Rüyada pantolon ölçüsü almak kısa zaman içinde daha büyük hayallerini gerçekleştireceğine, bir sebeple insanlar ile arasına büyük bir mesafe koyacağına inanılır.

Rüyada terziye ölçü vermek doğa, yaşam, ailesi ve sevdikleri ile büyük bir uyum içinde olacağına, sorunlarını çözeceğine, kafasını tamamen rahatlattıktan sonra daha başka işlere gireceğine ve yüklü servete sahip olacağına alamet eder.

Rüyada perde ölçüsü almak elinin bollaşacağına, mallarının ve kazancının çoğalacağına, böylece hayatının da düzene gireceğine, istenen şeylere kısa süre içinde kavuşulacağına rivayet eder.

Rüyada biriyle boy ölçüşmek işlediği günahların tekrar işlenmemesi koşulu ile affedileceğine, sağlığının yerine geleceğine, kişinin ihtiyacı olan çarelere, çözümlere ve şifaya da kavuşacağına yorulmaktadır.

Rüyada parmak ölçüsü almak şartlar ne olursa olsun asla yolundan ve hedeflerinden vazgeçmeyeceğine, sevinçli bir hayat süreceğine, eline geçen bütün imkânları kullanarak hayalinde kurduğu hayata kavuşacağına yorulmaktadır.

Rüyada yüzük ölçüsü almak hayırlı ve makbul olacak zenginliğe sahip olacağına, umutlarının kendisine hayır getireceğine tabir olunur.

Rüyada ölçü aldırmak maddi açıdan sözü geçen biri olunacağına, sorunların ardının arkasının kesilmeyeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada terzinin ölçü aldığını görmek yaptığı bütün işlerle adından sıkça söz ettireceğine, bir sağlık sorunu yüzünden uzun bir süre boyunca hayata ara verileceğine delalettir.

İnsan emeğini takdir etmek için ⭐Paylaş⭐ 🙏

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu sayfayı paylaşmayı ve kaydetmeyi unutmayın. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments