Rüyada parmak kesiği görmek

Rüyada parmak kesiği görmek çok büyük ve güzel atılımlar gerçekleştireceğine, olumlu birçok adım atılmasına vesile olacağına, eşi ve çocukları ile mutluluğunun da daim olacağına, çok büyük ve hayırlı çalışmalara girileceğine, hayatını ailesine adayacağına, yaşama daha farklı bir pencereden bakacağına, arkasından iyi anılan kişi olacağına, bunun itibarının sarsılmasına neden olacağına, kariyer edineceğine inanılır.

Rüyada parmak kesiği gördüyseniz:

  • Hoşlanmadığınız şeyler konusunda net olursanız, istemediğiniz şeyler duymaz veya teklifler almazsınız.

Rüyada parmak kesiği görmek ruhun ve kalbin rahat edeceğine, başarının adım adım yaklaşacağına, sevinçten gözyaşı dökeceğine ve sevdikleriyle beraber kutlama yapacağına rivayet etmektedir.

Rüyada elinde kesikler görmek yeniden doğmuş gibi olacağına, endişe duyulan konularda büyük başarılar elde edileceğine ve sorunların deyim yerindeyse tereyağından kıl çeker gibi çözüme kavuşturulacağına yorulmaktadır.

Rüyada yüzünde kesikler görmek kararlarının çevresi tarafından dikkate alınmayacağına, aradığı gerçek huzuru yeni ailesinde bulacağına yorulur.

Rüyada süt kesiği görmek bir sebeple aile bireyleri arasında kısa süreli bir tatsızlık yaşanacağına, ancak aile büyüklerinden istenen yardımın karşılık bulması sayesinde bu durumun kısa süre içinde düzeltileceğine, kişinin de ailesini geçindirmek için zorluk çekmeyeceğine rivayet eder.

Rüyada karnında kesikler görmek çok büyük atılımlar gerçekleştireceğine, yapacağı işlerde çok büyük bilgi ve deneyim sahibi olarak çok rahat bir şekilde birçok projenin altından kalkacağına, yaşanan rahatsızlıkların yerini sağlığa bırakacağına alamet eder.

Rüyada el kesikliği görmek zirveye tırmanmak için bir merdiven daha atlamış olacağına, etrafındaki insanlardan bir kısmı tarafından dışlanacağına inanılır.

Rüyada tırnak kesiği görmek her gelen yeni günün kendisi için çok daha hayırlı ve güzel olacağına, kişinin kesin olarak ve tamamıyla kurtuluşa ereceğine, hiçbir zaman yokluğa ve fakirliğe düşmeyeceğine alamet eder.

Rüyada cam kesikleri görmek bir sebeple çok büyük maddi bir zarara uğrayacağına, mal ve para sahibi olacağına işaret eder.

İnsan emeğini takdir etmek için ⭐Paylaş⭐ 🙏

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu sayfayı paylaşmayı ve kaydetmeyi unutmayın. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments