Rüyada tırnak kesiği görmek

Rüyada tırnak kesiği görmek maddi olarak da yüksek konumlara erişeceğine, sevdiklerinin hayatlarındaki olumlu gelişmelere tanıklık edileceğine, zor günlerin yaşanacağına, kıvrak zekâsı sayesinde de işinde alıp yürüyeceğine, hafifleyeceğine, şifa bulacağına, alacağı bazı iş tekliflerini değerlendirmek için kısa süreli olarak bir tatile çıkacağına, etrafındaki bazı insanlar tarafından ihanete uğrayacağına, kötü günlerde dahi şükrederek ve takva sahibi olarak hareket edeceğine alamet etmektedir.

Rüyada tırnak kesiği gördüyseniz:

  • Gerekli araştırmaları yapmalısınız.

Rüyada tırnak kesiği görmek iyi geçim halindeki kişilerle arasının açılacağına, hastalanacağına ya da talihsiz olaylar yaşayacağına fakat gerçekleri ailesi üzülmesin diye başta ailesi olmak üzere sonrada akrabalarından ve komşularından gizleyeceğine işarettir.

Rüyada parmak kesiği görmek kendisini dünya hayatından soyutlayacağına, tamamen din ile ilgilenerek dünya işlerini arkasında bırakacağına ve allah yolunda yürüyeceğine, yapılmak istenen projeye hız verileceğine işaret etmektedir.

Rüyada cam kesikleri görmek büyük bir yatırımdan çok küçük bir kazanç elde edeceğine, bir an bile üzülmesine dayanamayacağı için onun mutluluğu için elinden gelen her şeyi yapabileceğine işaret etmektedir.

Rüyada vücudunda kesikler görmek sıkıntılarının günden güne artacağına, bazı kişileri ölene kadar hayatından çıkaracağına rivayet etmektedir.

Rüyada kolunda kesikler görmek maddi olarak rahatlayacağına ve pek çok imkân elde edeceğine, endişelerinin son bulacağına işaret eder.

Rüyada jilet kesiği görmek sevgi ve barış ortamının kurulacağına, bereket ve zenginlik getirecek girişimlerde bulunacağına işaret etmektedir.

Rüyada süt kesiği görmek ağır bir hastalık ile uğraşıldığını duyacağına, zengin olunacak bir işe girileceğine alamet etmektedir.

Rüyada yüzünde kesikler görmek düzenini oturttuktan sonra hayatına kaldığı yerden daha başarılı ve daha mutlu bir şekilde devam edeceğine, iş hayatı içinde üst bir mevkiye terfi alınacağına delalettir.

İnsan emeğini takdir etmek için ⭐Paylaş⭐ 🙏

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu sayfayı paylaşmayı ve kaydetmeyi unutmayın. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments