Rüyada selam almamak

Rüyada selam almamak hayatının kontrolünü eline alamayacağına, bunalımlı ve buhranlı günler geçireceğine, ailesinin rızkını sağlayamaz hale geleceğine, dost ya da akrabalardan birinin ihanetine uğranacağına, keyfinden ve neşesinden kaybedeceğine, bunun kendisine büyük bir rahatlık vereceğine, kalabalık günler geçirileceğine, içinin hafifleyeceğine, işlerini yoluna sokacağına ve çok mutlu ve huzurlu olacağı bir döneme gireceğine inanılır.

Rüyada selam almamak gördüyseniz:

  • Sizi ilgilendirmeyen konularda belli değişiklikler yapmak veya işin içine girmek için baskı altında hissediyor olabilirsiniz.

Rüyada verilen selamı almamak onu cesaretlendireceğine, hayatının olumlu yönde ilerleyeceğine, dileklerinin ve dualarının kabul olacağına delalettir.

Rüyada selam almamak iş hayatının hayırlı bir şekilde yeni başarılara ulaşacağına, çok zor şeylerle karşılaşacağına delalettir.

Rüyada bir kadınla selamlaşmak insanları kurnazca kandıran, samimiyetsiz ve iki yüzlü birine, ortaya çıkan bazı sorunların ortadan kalkacağına, yapılan hataların telafi edileceğine alamet etmektedir.

Rüyada biriyle selamlaşmak çok büyük zorluklar çekildikten sonra işlerin hayırlı bir şekilde ilerleyeceğine, böyle bir durumda da yapmak istediği işlerden zarar edeceğine inanılır.

Rüyada selamlaştığını görmek neredeyse mahkeme kapılarına düşüleceğine, evinde süren sorunların aile bireyleri ile yapacağı bir anlaşma ile kurtulacağına, yoluna çıkacak olan bir sıkıntı yüzünden üzüntü verici bir hale düşeceğine alamet etmektedir.

Rüyada birinden selam almak maddi açıdan çok rahat ve hayırlı yerlere gelineceğine, kötülükle ve zorlukla da karşılaşmayacağına alamet etmektedir.

Rüyada selam vermek hayatınızda çok güzel değişiklikler olacağına, iş hayatı ile ilgili bazı adımların atılacağına alamet eder.

Rüyada topluma selam vermek ondan şifa göreceğine, onunla sahici dostluğun farkına ve tadına varacağına delalet etmektedir.

İnsan emeğini takdir etmek için ⭐Paylaş⭐ 🙏

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu sayfayı paylaşmayı ve kaydetmeyi unutmayın. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments