Rüyada şişman olduğunu görmek

Rüyada şişman olduğunu görmek zor bir işin üstesinden gelinmesi ile birlikte bazı işlerin hayata geçirileceğine ve bu sayede çok sayıda insana ekmek kapısı açılacağına, sevdiği kişileri etrafına toplayacağına, yaptığı işten ve attığı adımlardan pişman olacağına, çok büyük sıkıtılar yaşanacağına ve bu sıkıntıların günden güne büyüyeceğine, toplum tarafından takip edilen ve sevilen bir kişi olunacağına, kendisine bolluk, bereket ve başarı getirecek atılımlarda bulunacağına, kötü kişilerin şerrine denk geleceğine, aile bireylerinin de içinde olacağı bir iş kurulacağına yorulur.

Rüyada şişman olduğunu gördüyseniz:

  • Finansal veya işinizle ilgili konularda sıkıntılı durumlar oluşabilir veya belirsizlik rahatsız edici olabilir.

Rüyada annesini şişman görmek hayırlı bir şekilde başlayan işlerin zarar verici bir hale geleceğine ve büyük üzüntülere neden olacağına, sıkıntılarından kurtulacağına, yaşamının daha kolay hale geleceğine yorulur.

Rüyada başkasını şişman görmek musibetlerin defedileceğine ve mutluluk ve sevinç dolu günler yaşanacağına, yüceltileceği sözler duyacağına yorulmaktadır.

Rüyada şişman birini zayıflamış görmek duygusal kararlar vermek yerine her zaman aklı ile hareket edeceğine ve bu uğurda bazen sevdiği insanları da feda etmek zorunda kalacağına, sevdiği kişilerden yardım alarak girdiği bir işte kendisini ispat edeceğine yorulmaktadır.

Rüyada kendini çok şişman görmek mala ya da bir ziynet eşyasına sahip olunacağına, çok zor zamanlar geçirileceğine, sorunların sürekli artacağına tabir olunur.

Rüyada şişman fare görmek soğuk davranan bir kişi ile aranın düzeltileceğine, aile hayatında üzücü ve can sıkıcı şeyler yaşayacağına inanılır.

Rüyada ölmüş birini şişman görmek güvendiği kişilerden yana sıkıntı alacağına, iş konusunda açılacak yeni bir sayfa sayesinde güzel günler görüleceğine tabir olunur.

Rüyada şişman balık görmek çok hızlı çıkacağı başarı merdivenlerinin geleceğini de erken yaşlarda garanti altına almasına neden olacağına, endişelerin kısa süre içinde sona ereceğine, sevilen kişilerle bir seyahate çıkılacağına inanılır.

Rüyada çok şişman adam görmek kadrini ve kıymetini bilecek bir kimse ile karşılaşacağına, çok iyi bir kazanca sahip olduğuna ve bu sayede maddi olarak çok fazla sıkıntı yaşamayacağına işarettir.

İnsan emeğini takdir etmek için ⭐Paylaş⭐ 🙏

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu sayfayı paylaşmayı ve kaydetmeyi unutmayın. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments