Rüyada tanıdığın birini şişmanlamış görmek

Rüyada tanıdığın birini şişmanlamış görmek sıkıntılarından ve sorunlarından yakında kurtulacağına, akrabaların vereceği destekler sayesinde mutlu olunacağına, aile içinde bireylerin birbirleri ile uyum, anlayış ve iyi geçim halinde yaşayacaklarına, kişinin de ailesini geçindirmek için zorluk çekmeyeceğine ve onların ihtiyaçlarını kolaylıkla karşılayabileceği oranda geliri olacağına, atılan adımlar sayesinde büyük fırsatlar elde edileceğine, düşmanınızın sizinle uğraşamayacak kadar güçsüz olduğuna, ters giden bazı durumların düzeltileceğine, başına uğursuzluklar geleceğine, her geçen gün geçim derdinin çoğalacağına işarettir.

Rüyada tanıdığın birini şişmanlamış gördüyseniz:

  • Bayanlarla olanlar başta olmak üzere, karışıklık yaratabilecek tartışmalardan kaçınmalısınız.

Rüyada tanıdığın birini şişmanlamış görmek ortaklı işlere girileceğine, kime danışacağını bilemez olacağına yorulur.

Rüyada tanıdığını şişman görmek hayallerinin, beklentilerinin ve ideallerinin de gerçekleşeceğine, o işten ekmek yiyeceğine delalet eder.

Rüyada tanıdığın birini şişman görmek hastalıklarının ve kötü günlerinin de son bulmasına vesile olacağına, kişinin maaşının harcamalara ve borçlara giderek kısa sürede tükeneceğine yorulur.

Rüyada şişman arkadaş görmek iş hayatında çok istenen bir mevkiye terfi alınacağına ve rahata erileceğine, ticarette zarar edeceğine inanılır.

Rüyada kendini şişmanlamış görmek kardeşler arasında sürtüşmeler yaşanacağına, bir sebeple çok sıkıntılı bir döneme gireceğine, aile hayatına da yansıyan bu kötü olaydan ötürü insanlar ile olan ilişkilerini neredeyse tamamen keseceğine, uzunca bir süre boyunca tek başına kalacağına yorulur.

Rüyada bir arkadaşını şişmanlamış görmek işlerinde büyük miktarda bolluk ve bereket olacağına, elinden gelen herşeyi yaparak işlerini daha iyi bir hale getireceğine, böylece içinde bulunduğu sıkıntılardan ve sorunlardan kısa bir zaman içinde kurtulacağına, çok eskiden kalma bir sorunun tekrar önüne çıkması ile üzüleceğine tabir olunur.

Rüyada birini çok şişmanlamış görmek zahmetli bir işin sona ereceğine, onlarla artık hep bir arada olunacağına, uzaklığın ve ayrılığın acısının çıkarılacağına bundan sonra da bir daha araya mesafelerin girmeyeceğine inanılır.

Rüyada birini şişmanlamış görmek sosyal hayatında da mutlu olacağına, ağız tadının yaşanacak olaylara paralel olarak kaçacağına ve keyifli ve rahat günlerin sona ereceğine delalettir.

İnsan emeğini takdir etmek için ⭐Paylaş⭐ 🙏

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu sayfayı paylaşmayı ve kaydetmeyi unutmayın. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments