Rüyada su taşması görmek

Rüyada su taşması görmek hayırlı bir yoldan gidilmesi ile zor gibi görünen bir işin hızlı bir şekilde yapılacağına, yanlış düşüncelere saplanıp kalınacağına, varlık içinde yokluk çekileceğine, başka insanları aldatmasına engel olacağına, üzüntülerinin yerini sevincin ve mutluluğun alacağına, çok başarılı işler ve atılımlar gerçekleştirileceğine, kendisini üzen kişileri hayatından çıkartacağına, sıkıntıların bitip ferahlığa çıkılacağına, ancak daha sonra bir anda her şeyin altüst olacağına ve işe ve iş sahibine zarar verecek hale geleceğine işaret eder.

Rüyada su taşması gördüyseniz:

  • Her şekilde her şey yolunda gideceğe benziyor.

Rüyada taşlı su görmek kaçırılan fırsatların tekrar ele geçirileceğine, imkânları kendisine dilediği şekilde hareket etme ve adım atma fırsatı vereceğine rivayet eder.

Rüyada evde su taşması görmek dertlerin artacağına, yaptığı hareketlerin aşırılığını fark etmemesi sonucunda ise çevresi ve sevdikleri tarafından yalnız bırakılacağına alamet etmektedir.

Rüyada su içinde taş görmek ev sahibi olunacağına, arada kalınan bir konuda en doğru kararın verileceğine rivayet etmektedir.

Rüyada suların taştığını görmek verilen sözlerin yerine getirilemeyeceğine, daha eğitimli, donanımlı ve çağdaş bir insan haline geleceğine, aydınlanacağına işaret eder.

Rüyada suyun içinden taş toplamak sorunlarından ve sıkıntılarından ötürü çok zor zamanlar geçireceğine, güzel bir hayat süreceğine yorulur.

Rüyada taşan su görmek önünü göremez olacağına, kasasının ağırlaşacağına işarettir.

Rüyada taşmış su görmek uzun zamandan beri hayal edilen ve neredeyse gerçekleştirilmek üzere olan şeylerin yarıda kalacağına, aile bireyleri arasında tatsız durumların yaşanacağına, çok büyük maddi sorunların yakın bir zamanda işleri çok kötü etkileyeceğine, başkalarına borç verecek hale kadar gelineceğine tabir olunur.

Rüyada su taşması görmek dertlerinin azalmasına sebep olacak olayların meydana geleceğine, sıkıntısı ve derdi olan herkese destek olacağına, yaptığı çok güzel ve hayırlı işler sayesinde sırtının hiçbir zaman yere gelmeyeceğine işarettir.

İnsan emeğini takdir etmek için ⭐Paylaş⭐ 🙏

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu sayfayı paylaşmayı ve kaydetmeyi unutmayın. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments