Rüyada elinde baston görmek

Rüyada elinde baston görmek ardından yapılacak hamleler ve atılacak adımlar sayesinde iş hayatında hiç olmadığı kadar büyük başarılara ulaşılacağına, eşler arasında ayrılığa sebep olacak bir olay yaşanacağına, bilimden ve bilgiden şaşmayacağına, kendi işinin başına geçip, kendi patronu olacağına, güzel günlerine gölge düşeceğine, eşler arasındaki tartışmaların yakında biteceğine  ve yardım isteyen bir akrabaya yardım eli uzatılacağına, kudret ve hikmet sahibi olacağına, hayatın kendisine sunacakları karşısında herşeyi sil baştan yaşama yoluna gideceğine rivayet eder.

Rüyada elinde baston gördüyseniz:

  • Duygularınızın kontrolü ele geçirmesinin yapmanız gerekenleri yapmanızı engellemesine izin vermemelisiniz.

Rüyada ölünün elinde baston görmek çevresi tarafından arkasından dua edecek kimselerin çok olacağına, gönlü ve eli bol oluşu sayesinde sevap işlemekten geri kalmayacağına ve bu sayede hem vicdan azabı çekmeyeceğine, başına musibetli ve melanetli olayların geleceğine delalet etmektedir.

Rüyada elinde baston görmek aradan geçen zaman dilimi içinde kişinin eski halinden eser kalmayacağına, sıfırdan başlanan işte herkesi şaşırtacak kadar iyi bir mevkiye gelineceğine rivayet etmektedir.

Rüyada başkasının elinde baston görmek borçlarından, maddi yükümlülüklerin verdiği ağırlıktan, sıkıntılardan ve zorluklardan kurtulacağına, iflas edeceğine delalet etmektedir.

Rüyada bastonlu yaşlı kadın görmek bir daha olur olmadık yerlerde, olur olmadık şekillerde konuşmayacağına, hayattan bıkmasına neden olacağına alamet etmektedir.

Rüyada birini bastonla görmek işinden ve hayatından geri kalacağına, cesaretini ve kendine olan özgüvenini toplayacağına işarettir.

Rüyada bastonu kaybetmek bir sıkıntıya girmeye, yardıma muhtaç insanlara yardım eli uzatılacağına rivayet etmektedir.

Rüyada baston tutmak işlerinde yaşadığı sıkıntının yakında sona ereceğine, büyük üzüntülerin ve sorunların rüyayı gören kişinin iş hayatına kötü bir şekilde etki edeceğine, istenmeyen olayların yaşanacağına yorulmaktadır.

Rüyada bastonlu adam görmek zarar edilen çalışmaların kazanç getirir hale geleceğine, kalp kırıklığı ve hayalkırıklığı yaşanacağına, çok uzun zamandan beri hayali kurulan şeyin bir türlü gerçekleştirilemeyeceğine tabir olunur.

İnsan emeğini takdir etmek için ⭐Paylaş⭐ 🙏

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu sayfayı paylaşmayı ve kaydetmeyi unutmayın. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments