Rüyada vücudu şişmek

Rüyada vücudu şişmek işinin gücünün yaver gideceğine, yaşlılığında da rahat edeceğine, mücadeleden vazgeçmeyeceğine, gelirinin eksileceğine, evindeki huzurun bozulacağına, bir sebeple bütün çalışmalarının boşa gideceğine, büyük çabalarla geldiği mevkiden gönderileceğine, sevdiği kişiler ile birlikte girdiği ve büyük kazanç elde etmeyi umduğu işten çok büyük zarara uğrayarak çıkacağına, çevresindekilere karşı vefasızlık edeceğine, onların kimseye muhtaç edilmeyeceğine ve bol hayır duaları alınacağına işaret eder.

Rüyada vücudu şişmek gördüyseniz:

  • Eş veya sevgilinizi aldatma istekleri duyabilir ya da onu aşırı kıskanabilirsiniz.

Rüyada vücudu şişmek maddi sıkıntıların ortaklar arasındaki tartışmaları alevlendireceğine ve yakın bir zamanda sağlık sorunları ile ilgili olarak kötü bir haber alınacağına, kafasında hiç soru işareti ve belirsizlik olmadan girişimde bulunacağına yorulmaktadır.

Rüyada yüzü gözü şişmek bazı yanlış anlaşılmalar yüzünden sevilen bir kişi ile ters düşüleceğine ve sevilen bazı eşyaların çalınacağına, adının ve şanının yürüyeceğine işarettir.

Rüyada eli yüzü şişmek güleceğine, eğleneceğine, keyifleneceğine ve sevdiği kişi ile baş başa olup uzun saatler geçireceğine, onu doyasıya yaşayacağına, bazı sorunlar karşısında çözüm yolu bulana kadar deyim yerindeyse akla karayı seçeceğine işaret eder.

Rüyada dudakları şişmek maddi olarak çok sıkıntılı durumlara düşeceğine, mutsuz ve huzursuz günler geçirileceğine, üzücü bir tartışmaya girileceğine ve bu tartışma sonucunda çok sevilen biri ile yolların ayrılacağına tabir olunur.

Rüyada ağlamaktan gözleri şişmek bunalacağına, isyan ve sitem edeceği bir süreçten geçeceğine, çevresine karşı daha şefkatli ve anlayışlı biri haline geleceğine tabir olunur.

Rüyada gözü şişmek ahirette de bu davranışlarının mükafatını alacağına, sorunlardan ve sıkıntılardan çok çaba göstermesine rağmen bir türlü kurtulamayacağına rivayet etmektedir.

Rüyada ağzı şişmek dost ve akrabalarından alacağı yardım sayesinde çok zor durumlardan kurtulacağına, çevresi ile son derece uyumlu ve ruhen de sakinleşmiş olacağına alamet etmektedir.

Rüyada eli şişmek zorluklarla geçen bir dönemin biteceğine, başarılı adımlar atılacağına işarettir.

İnsan emeğini takdir etmek için ⭐Paylaş⭐ 🙏

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu sayfayı paylaşmayı ve kaydetmeyi unutmayın. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments