Rüyada bazlama yağlamak

Rüyada bazlama yağlamak uğursuzlukların kol gezeceğine, işlerinin hafifleyeceğine, hanesine huzurun dolacağına, bir sebeple işlerinin sıkıntıya gireceğine, şansının açılacağına, kısmetlerinin artacağına, kişinin mutlu olmasını sağlayacak fırsatlar elde edeceğine, ruhani önderlik yapacağına, hem de ailesi tarafından hoş karşılanmayacağı için probleme dönüşeceğine, çok kötü durumlara düşeceğine, sorunlarından ve sıkıntılarından ötürü ruhsal olarak hasta olacağına, kavga ve stresin bir türlü sona ermeyeceğine alamet eder.

Rüyada bazlama yağlamak gördüyseniz:

  • Herkesin belli konularda aynı şapka altında toplanmasını bekliyor olabilirsiniz.

Rüyada bazlama yağlamak hayat içerisinde çok büyük bir başarı kazanılacağına, konforunun ve lüksünün de baki kalacağına işaret eder.

Rüyada bebek yağlamak sevdiği kişilerden bazı konularda ihanet göreceğine, eline geçen fırsatların boşa çıkacağına, hayatının en büyük fırsatını elde edeceğine ve bu sayede kolay kolay kimseye nasip olmayacak kadar lüks ve güzel bir hayat yaşayacağına delalettir.

Rüyada vücudunu yağlamak yeni hobiler edinileceğine, yeni bir sosyal çevreye girileceğine ve hiç olunmadığı kadar mutlu olunacağına, kurtuluşu yakalayacağına, hayatının bu sayede güzelleşeceğine inanılır.

Rüyada kapı yağlamak sıkıntıya düşeceğine, mutsuz olacağına, dış etkenlerden uzak, kendi mutluluğunu daim kılacak güçte olunacağına tabir olunur.

Rüyada vücudu yağlamak biraz olsun hafifleyeceğine, bol kazanç getirecek bir işte ortaklık kazanılacağına, aksiliklerle uğraşılan bir dönemin biteceğine delalettir.

Rüyada yufka yağlamak zenginlik elde edeceğine, işlerinin çok iyi bir şekilde ilerlediği sırada zarara düşeceğine işarettir.

Rüyada saçını yağlamak kabullenemeyeceği durumlara düşeceğine, borçlanacağına, hayatının kolaylıklar ve güzellikler içinde geçeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada saçı yağlamak çalışmaların ve projelerin terfi yolu açacağına, çok hayırlı ve iyi mevkilere geleceğine işaret etmektedir.

İnsan emeğini takdir etmek için ⭐Paylaş⭐ 🙏

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu sayfayı paylaşmayı ve kaydetmeyi unutmayın. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments