Rüyada mavi silgi görmek

Rüyada mavi silgi görmek kendi tecrübelerini aktararak kişiyi ticaret hayatına hazırlayacağına, etrafındaki insanlar ile sürekli tartışıp duracağına, ikilemde kalınan bir durumda hayatı olumlu yönde etkileyecek bir karar verileceğine, her zaman rüya sahibinin daha büyük bir avantaj sahibi olayacağına, yaşayacağı her güzellik için allah’a şükran borçlu olacağına, sorunların günden güne azalacağına, huzur ve rahatlık sağlayacak bir ortam içinde bir yuva kurulacağına, stres ve sinirden uzak durulacağına, işlerin hayırlı bir şekilde sona ereceğine, üzüntü duyacağına, işlerin gün geçtikçe daha iyi bir hal alacağına rivayet etmektedir.

Rüyada mavi silgi gördüyseniz:

  • Spor yapmayı ihmal etmeyin.

Rüyada mavi silgi görmek kişinin her zaman kendisine güvenerek hareket edeceğine, çok büyük üzüntüler duyacağına tabir olunur.

Rüyada kalem silgisi görmek aile hayatı ile ilgili olarak alacağı kötü haberlerden ötürü kendisini işlerine veremeyeceğine, sevdiği bazı kişileri kıracağına rivayet eder.

Rüyada defter silgisi görmek başında dönen şanssızlık bulutunun dağılacağına, çalışmalarının istediği takdiri görmeyeceğine ve başarısızlık ve mutsuzlukla geçecek kötü bir dönem geçireceğine bu nedenle de oldukça zorlanacağına yorulmaktadır.

Rüyada silgi görmek ticaretinin hızlanacağına, rızkının genişleyeceğine, itibarın ve makamın yükseleceğine rivayet etmektedir.

Rüyada silgi yemek atacağı bazı adımlar sayesinde çok sevineceği haberler alacağına, girdiği bazı işleri en iyi yerlere getireceğine, yaşanan aksaklıkların ortadan kaldırılacağına rivayet eder.

Rüyada yeşil silgi görmek ailesinin bu konuda kendisine destek vermeyeceğine, eğitim hayatında çok üst kademelere çıkacağına işarettir.

Rüyada silgi aramak çalışıyor ise de yeni bir işe başlayacağına veya iş değiştireceğine, maddi olarak çok iyi bir duruma geleceğine işarettir.

Rüyada renkli silgi görmek insanlar arasında çok tanınan biri olacağına, toplumu aydınlatacak kadar ehil kimse olup, bilgiyle donanacağına rivayet etmektedir.

İnsan emeğini takdir etmek için ⭐Paylaş⭐ 🙏

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu sayfayı paylaşmayı ve kaydetmeyi unutmayın. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments