Rüyada erkeğe ruj sürmek

Rüyada erkeğe ruj sürmek geçim sıkıntısının biteceğine, evinde nimetin ve verimin çoğalacağına, hayal kırıklığına uğrayacağına, cesaretini ve özgüvenini de kaybedeceğine, çok daha büyük bir başarı ve daha büyük bir saygınlık kazandıracağına, daha sonra bu kişi ile dünyaevine gireceğine, maddi sıkıntılarının çözüleceğine, kafasının rahatlayacağına, dişe diş savaşacağına, kısmetlerinin artacağına, kişinin mutlu olmasını sağlayacak fırsatlar elde edeceğine, bir sebeple uzunca bir süre sorun yaşayacağına delalet eder.

Rüyada erkeğe ruj sürmek gördüyseniz:

  • Evinizde yapacağınız olumlu değişiklikler veya arkadaşlarınızla yapacağınız programlar keyifli vakit geçirmenizi sağlayabilir.

Rüyada erkek ruj sürmek gerek maddi gerekse manevi gücünü zorlayacak adımlar atacağına, adını deyim yerindeyse altın harflerle yazdıracağına delalet eder.

Rüyada erkeğe ruj sürmek çok başarılı olunacağına, çok büyük zorluklar çekildikten sonra işlerin hayırlı bir şekilde ilerleyeceğine, dertlerinin yakın bir zamanda biteceğine işaret eder.

Rüyada dudağa ruj sürmek zarar getirecek bir işten uzak durulacağına, yardıma muhtaç kişilere yardım eli uzatılacağına ve hayatı değiştirip mutlu bir hayatın kapısını açacak bir konuda çok önemli bir karar verileceğine, kazancın ve işlerin düşerek maddi sıkıntıların baş göstereceğine yorulur.

Rüyada siyah ruj sürmek sıkıntılarının kısa süreceğine, eline geçecek olan fırsatlar ile hayatının farklı ve kazanç sağlayacak bir hal alacağına, masumluğunu ispat edene kadar da rahata ve huzura kavuşamayacağına delalet etmektedir.

Rüyada parlak ruj sürmek eşiyle arasında soruna sebep olacak davranışlarda bulunacağına, hata üstüne hata yaparak tüm şimşekleri üzerine çekeceğine, müjdeli ve güzel haberler alacağına yorulur.

Rüyada kendine kırmızı ruj sürmek tüm isteklerine ve ideallerine kavuşacağına, mutlu, rahat ve huzurlu olunacağına, zarar edilen işlerin düzeleceğine rivayet etmektedir.

Rüyada dudaklarına ruj sürmek hayır getirecek noktalara gelineceğine, güzel olaylarla karşılaşılacağına, deyim yerindeyse kendisini yeniden yaratacağına, ancak daha önceden kendisini tanıyan kötü kalpli ve zalim birisi tarafından yine kötülüğe çekilmeye çalışılacağına, çok sıkıntılı bir dönem geçireceğine işaret eder.

Rüyada yeşil ruj sürmek başının belaya girmeyeceğine, başarılarının ve mutluluğunun da daim olacağına, atılan adımların az miktar kazanç sağlayacağına ve hayırlı bir kısmetle evlilik yolunda adım atılacağına ancak devamının bir türlü gelmeyeceğine delalet eder.

İnsan emeğini takdir etmek için ⭐Paylaş⭐ 🙏

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu sayfayı paylaşmayı ve kaydetmeyi unutmayın. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments