Rüyada gelinlik ölçüsü vermek

Rüyada gelinlik ölçüsü vermek eğitim hayatında önünü kesen sorunların üstesinden geleceğine, yaptığı işten bir türlü kazanç elde edemeyeceğine, bir sebeple ürünü satan kişi ile mahkemelik olunacağına, epey tartışma yaşandıktan sonra rüya sahibi lehine bir karar çıkacağına ve davanın temyize kadar gideceğine, dünya malının da kendisinin bile hayal edemeyeceği kadar çoğalacağına, sevdiği kişiler ile çok mutlu ve huzurlu olacağına, yakın bir zaman içinde karşısına çıkacak hayırlı bir kısmet ile dünyaevine gireceğine, ailesinin rızkını sağlayamaz hale geleceğine, varılan noktaya hayal edilmiş olan birçok şeye kavuşulacağına ve dertlerin sona ereceğine, işlerinin yaver gideceğine tabir olunur.

Rüyada gelinlik ölçüsü vermek gördüyseniz:

  • Aşırılıklardan, abartılardan veya hafife almaktan önemle kaçınmalısınız.

Rüyada gelinlik ölçüsü vermek hayatına aydınlık ve güzel günlerin geleceğine, zorlukların ve üzüntülerin geride kalacağına delalettir.

Rüyada boy ölçüşmek güzel günler yaşanacağına, çok rahat ve hayırlı işlere gireceğine delalet eder.

Rüyada beden ölçüsü almak idealist davranacağına, sıkıntıların ve zorlukların sona ereceğine ve sevinçli ve müjdeli haberler alınacağına rivayet eder.

Rüyada pantolon ölçüsü almak şansızlığın kırılacağına, hane içinde bir takım zorluklara düşeceğine yorulmaktadır.

Rüyada boyunun ölçüldüğünü görmek helal ekmek yiyeceğine, yarardan çok zarar getireceğine, arkadaşların ya da ortakların arasını açacağına rivayet etmektedir.

Rüyada ölçülü davranmak dostluklar kurduğu için işlerini daha şevkle yapacağına, sevdikleri ile bir araya geleceğine, özlem gidereceğine ve çevresinin kalabalık olacağı günler yaşayacağına rivayet eder.

Rüyada boy ölçüsü almak onlarla her geçen gün daha bir kenetleneceğine, kötüye giden bir işin verilecek parasal destek sayesinde düze çıkartılacağına rivayet etmektedir.

Rüyada ölçü aldırmak yapılan bazı çalışmalar sayesinde büyük başarılar kazanılacağına, üzülmeye veya keder içinde bulunmaya delalet etmektedir.

İnsan emeğini takdir etmek için ⭐Paylaş⭐ 🙏

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu sayfayı paylaşmayı ve kaydetmeyi unutmayın. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments