Rüyada gözü morarmış görmek

Rüyada gözü morarmış görmek borçların kapanmamakla beraber her geçen gün artacağına, kafasına göre birini bulacağına, herkes tarafından takip edilen ve saygı gösterilen bir kişi olacağına, sağlık sorunlarından kurtuluşa ereceğine, yapılan işlerde üstüste başarılar elde edileceğine, bunun da kendisini çok etkileyeceğine, mutlu olamayacak ve güzel günler yaşayamayacak hissine kapılacağına, arzuların gerçekleşeceğine, yeni duygular tadacağına, yeni kısmetlere nail olacağına, içinin kıpır kıpır olacağına, yüzünün de güleceğine yorulmaktadır.

Rüyada gözü morarmış gördüyseniz:

  • Karşınızdaki kişilere sizden tam olarak ne beklediklerini sormanız gerekiyor olabilir.

Rüyada gözü morarmış birini görmek hayatı daha güzel ve dolu dolu yaşamak için yeni alışkanlıklar edinileceğine, değer verilen kişiler ile mutlu bir şekilde yaşanacağına, sıcakkanlı bir kişi olunacağına rivayet etmektedir.

Rüyada göz morartmak önemli ve büyük işlerin başına getirileceğine, yakın bir zaman içinde yeni bir eve taşınabileceğine işaret eder.

Rüyada gözü morarmış görmek kaldığı yerden devam edebilmesi için bazı yasal izinler almak zorunda kalacağına, yerinde sayan kimse olarak kalmak istemeyeceğine tabir olunur.

Rüyada birinin gözünü morartmak büyük miktarda ve helal kazanç elde edileceğine, tüm sorunlarından ve sıkıntılarından kurtulacağına tabir olunur.

Rüyada yüzü gözü morarmış görmek yakın zaman içinde kazancının artacağına, işlerinde bolluğun, bereketin ve verimin olacağına işarettir.

Rüyada gözleri morarmış birini görmek mutluluğunu kaybetmeyeceğine, rızkın çoğalacağına, işleri baltalamak ve kazanılan başarıları kötülemek isteyen kişilerin yenilgiye uğratılacağına ve zararların telafi edileceğine delalettir.

Rüyada gözünün altını mor görmek çok üst mevkilerde bazı kademelere terfi edileceğine, eşler arasındaki soğukluğun yakın zamanda ortadan kalkacağına delalet eder.

Rüyada gözlerinin altını mor görmek hayırlı ve sevinçli haberler alacağına, iş ve alışverişinde durgunluk olacağına delalet eder.

İnsan emeğini takdir etmek için ⭐Paylaş⭐ 🙏

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu sayfayı paylaşmayı ve kaydetmeyi unutmayın. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments