Rüyada gözünün altını mor görmek

Rüyada gözünün altını mor görmek maddi ve manevi açıdan çok iyi bir duruma gelineceğine, rahatlığa erileceğine ve sorunların kısa zaman içinde çözüm bulacağına, deyim yerindeyse mutluluktan havalara uçacaklarına, uzun zaman önce tedavi edilmiş olan bir rahatsızlığın tekrar edeceğine, iş hayatı içinde çok tartışma yaşayacağına, malını, parasını ve işini kaybedeceğine, elini attığı her işten alnının akıl ile çıkacağına, pek çok kimseye yardımlarda bulunacağına, maddi desteğinin yanı sıra manevi anlamda da bu kimselere elini uzatacağına ve sevap işleyeceğine, rüya sahibini üzmeyi planlarken tam tersine yüzünü güldüreceğine delalet etmektedir.

Rüyada gözünün altını mor gördüyseniz:

  • Tamamlayamayacağınız işlere talip olmamalısınız.

Rüyada gözlerinin altını mor görmek büyük bir ortaklığa gireceğine, akrabaların vereceği destekler sayesinde mutlu olunacağına yorulmaktadır.

Rüyada göz altını mor görmek sorunlu olaylar ile karşılaşacağına, planlarını, gelecekle ilgili projelerini, atılım yapmaya hazırlandığı işlerini hatta kariyerini yeniden gözden geçirmek zorunda kalacağına işaret etmektedir.

Rüyada gözünün altını mor görmek kötü düşmana, itibarı yüksek bir yönetici olunacağına tabir olunur.

Rüyada göz altında morluk görmek atılacak adımlar ve ortaya konulacak projeler sayesinde çok büyük kazanç elde edileceğine, kuş gibi hafifleyeceğine delalettir.

Rüyada göz morartmak kısmetlerinin artacağına, herkesin rahat edeceğine, çok daha iyi şartlar içinde yaşayacağına delalet eder.

Rüyada gözleri morarmış birini görmek ancak bu durumlardan yakın bir zaman önce evlendiği ve yuvasında çok mutlu olduğu bir kişi sayesinde çok zahmet çekmeden ve daha fazla üzülmeden kurtulacağına, sevinç içinde karşılanacak ve kişinin ailesini de ilgilendirecek bir haber alınacağına tabir olunur.

Rüyada göz altı morluğu görmek zor durumların sona ereceğine, aile hayatında kırgınlık yaşanacağına yorulmaktadır.

Rüyada gözlerini morarmış görmek çok uzun bir zamandan beri hayal ettiği şeylere bir bir kavuşacağına, bunun ayrıcalığını ve avantajlarını yaşayarak daha konforlu bir şekilde çalışacağına tabir olunur.

İnsan emeğini takdir etmek için ⭐Paylaş⭐ 🙏

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu sayfayı paylaşmayı ve kaydetmeyi unutmayın. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments