Rüyada gözü mor görmek

Rüyada gözü mor görmek iyiliklere ve hayırlara götürecek doğru kapılara ulaşacağına, başarısının çoğalacağına, makamının yükseleceğine, allah’ın kendisine istediği kadar evlat nasip edeceğine, bu evlatların kendisi için çok hayırlı çocuklar olacağına, rüya sahibinin de çok mutlu olacağına, çok büyük zararlara uğrayacağına, zamanında destek verdiği bazı insanlardan destek görmeyeceğine, insanların nazarında komik duruma düşeceğini ve onurunun zedelenmesi nedeniyle uzun süre sosyal ortamlardan uzaklaşıp, herkesten ırak bir şekilde yaşayacağına, büyük paralara sahip olacağına, kurulmuş bir ortaklığın bozulacağına, daha önce yaşanmış bir hastalığın nüksedeceğine yorulur.

Rüyada gözü mor gördüyseniz:

  • İş hayatınızı veya gayrimenkul başlığı altında incelenebilecek konulara sabırla yaklaşmalısınız.

Rüyada gözleri morarmış birini görmek belalı kimselerle karşılaşacağına, başına tekin olmayan olayların geleceğine, sağlık sorunlarıyla karşı karşıya kalacağına yorulmaktadır.

Rüyada gözleri morarmış görmek sevdiği kişiler ile mutlu olacağına, rahatsızlık yaratan kişilerin geçmişte bırakılacağına alamet eder.

Rüyada başkasının gözünü morarmış görmek işlerini büyütmek için şans elde edeceğine, çok büyük zorluklar çekildikten sonra işlerin hayırlı bir şekilde ilerleyeceğine işarettir.

Rüyada göz altında morluk görmek hayır getirecek ve büyük kazançlar sağlayacak bazı olaylar yaşayacağına, kaybetmeyi göze alamayacağına işaret etmektedir.

Rüyada göz altı morluğu görmek uzun zaman önce aldığı borçların ödemesini yakın zaman içinde bitireceğine, yakın zaman içinde çıkan anlaşmazlıkların çözüme kavuşacağına delalettir.

Rüyada göz altını mor görmek evine haciz geleceğine, sevdiği bir kişinin, insanlara karşı kötü şeyler yapacağına yorulur.

Rüyada gözünün altını mor görmek hoşluk içinde olacağına, mutluluk bulacağına böylece yüreğine de su serpileceğine, hanesine bereketin ve bolluğun geleceğine delalet eder.

Rüyada morarmış göz görmek umutsuzluğa, karamsarlığa düşeceğine, ancak daha sonra atılan bazı adımlar sayesinde bu durumların tam anlamıyla düzeltileceğine işaret eder.

İnsan emeğini takdir etmek için ⭐Paylaş⭐ 🙏

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu sayfayı paylaşmayı ve kaydetmeyi unutmayın. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments