Rüyada gözleri morarmış görmek

Rüyada gözleri morarmış görmek ele geçen fırsatların çok iyi bir şekilde kullanılacağına, geçim sıkıntısının sona ereceğine, zevke sefaya ve eğlenceye dalacağına, bereketi ve zenginliği bulacağına, çok büyük yenilikler yapacağına ve her zaman çok daha akıllıca düşünüp kendisini geliştireceğine, sorunlarından kurtulacağına, elindeki imkânları çok iyi değerlendireceğine, umutların biteceğine, hayatına aydınlık ve güzel günlerin geleceğine alamet eder.

Rüyada gözleri morarmış gördüyseniz:

  • Sizden, karşınızdakine verdiğiniz önemi kanıtlamanız istenebilir.

Rüyada gözleri morarmış birini görmek kabuğuna çekilip evden çıkmaz ve insanlarla da konuşmaz olacağına, hastalıklarını yeneceğine, borçlarını ödeyeceğine, kendisini mutsuz eden kişilerden ve olaylardan uzak duracağına delalet eder.

Rüyada gözü mor görmek çok fazla zarara sebep olmayacağına, bu sayede kişinin hiçbir üzüntü ve sıkıntı yaşamayacağına, çok büyük başarılar kazanacağına ve huzura ereceğine, işyerine ve haneye bolluk ve bereket geleceğine yorulmaktadır.

Rüyada gözlerini morarmış görmek hayatın rüya sahibine güleceğine, üzüntülerinin ve sıkıntılarının en kısa sürede sona ereceğine ve her zaman mutlu bir kişi olacağına yorulur.

Rüyada gözlerinin altını mor görmek maddi ve manevi açıdan büyük gelişmeler kaydedileceğine, garanti olacak nimete ve kazanca kavuşacağına işaret etmektedir.

Rüyada birinin gözünü morartmak yakında hedefine ulaşacağına, büyük bir cesaret örneği göstererek ve ya allah diyerek çok riskli işlere gireceğine, deyim yerindeyse boğulacaksan büyük denizde boğulacaksın mantığından hareket edeceğine ve allah’ın izni ve yardımıyla amacına ulaşarak istediğini alacağına inanılır.

Rüyada mor göz görmek ilerleyen zamanlarda çok iyi işlere imza atılacağına, manevi açıdan tatmin olmanın ötesinde, maddi olanaklarının da tahmininden çok daha fazla artacağına rivayet etmektedir.

Rüyada morarmış göz görmek kazancını çoğaltacağına, büyük kazançlar elde edileceğine ve hayal edilen şeylere yakın bir zaman içinde kavuşulacağına işaret etmektedir.

Rüyada başkasının gözünü morarmış görmek pek çok isteğin zorluk çıkmadan gerçekleşeceğine, sosyal hayat içerisinde yaşanan üzücü bir durumun kısa sürede sevinçli bir duruma döndürüleceğine alamet eder.

İnsan emeğini takdir etmek için ⭐Paylaş⭐ 🙏

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu sayfayı paylaşmayı ve kaydetmeyi unutmayın. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments