Rüyada kıyamet gününden kurtulmak

Rüyada kıyamet gününden kurtulmak işlerin daha kötü bir hal alacağına, bütün kaynaklarını kullanarak sıkıntıları ortadan kaldırmaya çalışacağına, fena insanlar ile bazı sorunlar yaşanacağına, istediği oranda da eğleneceğine ve keyif duyacağına, bazı yanlış anlaşılmalar yüzünden sevilen bir kişi ile ters düşüleceğine ve sevilen bazı eşyaların çalınacağına, düşmanlarının güçleneceğine, çaresizleşeceğine, yardıma ihtiyaç duyacağına, hasret çekenin sevdiği kişiye kavuşacağına, işsizin iş bulacağına, rüyayı gören kişinin, çok mutlu ve huzurlu bir hayata sahip olacağına ve çok hayırlı bir kısmet ile evlilik yolunda ilerleyeceğine tabir olunur.

Rüyada kıyamet gününden kurtulmak gördüyseniz:

  • İşiniz veya sosyal yaşamınızla ilgili hedeflerinizi gerçekleştirmenizi sağlayacak koşullar oluşuyor.

Rüyada kıyamet gününden kurtulmak büyük paralar kazanılacağına, bu sayede iş sahibi olunacağına, çeşitli güzel olaylara vesile olacak adımlar atılacağına, hayırlı ve dürüst bir kişi ile evlilik yoluna girileceğine, işlerin yoluna gireceğine, iş hayatında terfi alınacağına delalet etmektedir.

Rüyada kıyamet günü görmek onlar nedeni ile ekmeğinden olacağına, hayırlı bir kısmetle evlilik yoluna girileceğine işarettir.

Rüyada kıyamet gününün geldiğini görmek yakın çevre içindeki bir kişi ile bir gönül ilişkisi yaşanacağına, söylentiyi çıkartan kişileri araştırmaya başlayacağına işaret eder.

Rüyada kıyamet günü namaz kılmak sevinçli ve mutlu haberler alacağına, düşmanların yaşanılan kötü olaylar karşısında sevineceğine işaret etmektedir.

Rüyada kıyamet gününü beklemek beklenmedik bir sıkıntıyla uğraşılacağına, çevresi tarafından güvenilen biri olarak anılacağına işarettir.

Rüyada kıyamet gününü bilmek el attığı her işte herkesi kıskandıracak başarılar elde edeceğine, güzel haberler alınacağına alamet eder.

Rüyada kıyamet gününün koptuğunu görmek sıkıntı veren olayların tatlıya bağlanacağına, çok büyük kazançlar elde edeceğine, bu kazançlar sayesinde çok büyük mal ve mülk sahibi olacağına işarettir.

Rüyada kıyamet gününü duymak sevgililer arasında yaşanan tartışmaların çözüm bulacağına, hayırlı ve güzel olaylar yaşayacağına rivayet eder.

İnsan emeğini takdir etmek için ⭐Paylaş⭐ 🙏

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu sayfayı paylaşmayı ve kaydetmeyi unutmayın. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments