Rüyada kıyamet günü görmek

Rüyada kıyamet günü görmek çok büyük hastalıklar ve üzüntüler yaşasa bile çok dirayetli olduğu için herhangi bir sorun ile karşılaşmayıp sağlıklı bir hayat süreceğine, bunun için resmi kapıları zorlamak zorunda kalacağına, karamsar ve umutsuz olacağına, aile hayatında ve iş hayatında çok büyük huzursuzlukların başgöstereceğine, bunun kendisi için büyük bir şans olacağına, kendisini mutsuz eden kişilerden ve olaylardan uzak duracağına, tövbelerinin ve dileklerinin kabul olacağına, çok hayırlı işlere gireceğine, büyük zararlardan kurtulacağına delalettir.

Rüyada kıyamet günü gördüyseniz:

  • Aşk hayatınız veya sosyal ilişkileriniz iş yaşamınız ya da özel hayatınız açısından çeşitli faydalar oluşturabilir.

Rüyada kıyamet gününü görmek insanlarla anlaşmazlıklara düşeceğine, değer verilen kişiler ile mutlu bir şekilde yaşanacağına, kalben çok rahat edileceğine rivayet etmektedir.

Rüyada kıyamet günü görmek yeni bir işe gireceğine, maddi sıkıntı içine düşüleceğine yorulur.

Rüyada kıyamet gününü duymak karşısına çıkan bütün fırsatları çok doğru bir şekilde değerlendireceğine ve çok mutlu olacağı bir hayata adım atacağına, kazancın günden güne daha da arttırılacağına rivayet eder.

Rüyada kıyamet gününün geldiğini görmek çalışmalardan pek getiri alınamayacağına, sevilen kişilerle bazı konularda ters düşüleceğine, kazancınızın artacağına işaret eder.

Rüyada kıyamet gününü beklemek sorunların sürekli artacağına, zarar getirecek bir kişi ile istemeden muhatap olunacağına, bu yüzden aile bireyleri ile tartışılacağına, alınacak tedbirlere rağmen uzun sürecek bir rekabete girileceğine, müsriflikten kaçınıp, tutumlu bir yaşam süreceğine işaret eder.

Rüyada kıyamet gününden kurtulmak herkesin desteğinin alınacağına, sorunların altından kalkmak için çeşitli kararlar vereceğine alamet etmektedir.

Rüyada kıyamet gününün koptuğunu görmek elde bulunan malvarlığının daha da artacağına, gün yüzü görmeyeceğine yorulmaktadır.

Rüyada kıyamet gününü bilmek kırgınlık yaşanan bir kişinin özür dileyeceğine, kesilemeyecek ve bitmeyecek gelir elde edeceğine, malını ve canını emniyete alacağına delalettir.

İnsan emeğini takdir etmek için ⭐Paylaş⭐ 🙏

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu sayfayı paylaşmayı ve kaydetmeyi unutmayın. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments