Rüyada kıyamet gününün geldiğini görmek

Rüyada kıyamet gününün geldiğini görmek maddi çıkmazların biteceğine, kazanç kapılarının kapanacağına, hiçbir önemli sorunun olmayacağına, dolandırılacağına, iftiraya uğrayacağına, kötü kişilerin şerrine denk geleceğine, iş hayatında başarılı olup büyük miktarda para ve mal kazanılacağına ve güzel işlere girileceğine, yanlış giden neyse düzeltilmesi için uğraşılacağına, sıkıntıların ister istemez baş göstereceğine, asık yüzlerin güleceğine ve fakir fukaranın doyacağına, karşısına dikenli ve çakıllı yolların çıkacağına, yaşamının bir inişli bir de çıkışlı hale geleceğine yorulmaktadır.

Rüyada kıyamet gününün geldiğini gördüyseniz:

  • Belli bir durum tamamen lehinize bir yöne ilerlemeye başlayabilir.

Rüyada kıyamet gününün geldiğini görmek daha sonra işlerin açılacağına, kendisine yeni bir hayat düzeni kuracağına delalet etmektedir.

Rüyada kıyamet günü namaz kılmak hüsrana uğrayacağına, işlerinin yoluna girip kazancının artacağına rivayet eder.

Rüyada kıyamet gününü görmek bir anda büyük bir borç batağının ortasına düşüleceğine, çok büyük bir çalışma temposu içine gireceğine tabir olunur.

Rüyada kıyamet gününü beklemek bir sebeple yaşanacak en ufak bir tartışmanın bile çok büyük bir kavgaya dönüşeceğine, hiçkimsenin bu duruma müdahale edemeyeceğine ve araya girmeye çalışan aile büyüklerinin de kalbinin kırılacağına, eşler arasında büyük bir tartışma yaşanacağına yorulmaktadır.

Rüyada kıyamet gününün koptuğunu görmek iş hayatında yaşadığı kayıpları telafi edeceğine, çok yüklü miktarda kazanç elde edeceğine, hayırlı bir kısmet bulup evliliğe adım atacağına delalet etmektedir.

Rüyada kıyamet günü görmek zaman içinde daha güzel günler göreceğine, rüya sahibinin sağlığına geri kavuşacağına rivayet eder.

Rüyada kıyamet gününü duymak makamının artacağına, yanlışlara düşeceğine, nankörlük, vefasızlık ve haksızlık göreceğine, mutsuz olacağına yorulur.

Rüyada kıyamet gününden kurtulmak kirasını ve faturalarını ödeyemez duruma düşeceğine, hayatına yeni bir yön verme olanağı elde edeceğine yorulur.

İnsan emeğini takdir etmek için ⭐Paylaş⭐ 🙏

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu sayfayı paylaşmayı ve kaydetmeyi unutmayın. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments