Rüyada kıyamet gününü beklemek

Rüyada kıyamet gününü beklemek rahata ereceğine, kurtuluş yollarına ulaşacağına, muradına eremeyeceğine ve kişinin tüm planlarının aksi bir şekilde olacağına, dinamik olacağına ve hayatının da uzun süreceğine, hayatındaki kişilerden ihanet göreceğine, büyük bir sevinç duyacağı bir haber alacağına, hırslarını kötü yollarla tatmin etmeye çalışan bir kişinin tam anlamıyla başa bela olacağına, elinde kalan bazı şeylerden ötürü sorunlu bir durum yaşayacağına, deyim yerindeyse kıpır kıpır olacağına delalet eder.

Rüyada kıyamet gününü beklemek gördüyseniz:

  • Sizinle aynı ilgi alanlarını veya fikirleri paylaşan kişilerle bir araya gelmeniz veya yeni şeyler denemeniz iniş çıkışlı durumlarla baş etmenize yardım edebilir.

Rüyada kıyamet gününü beklemek geçim kaygısı duymayacağına, çalışmadan da sabit bir gelire sahip olma şansın elde edeceğine, kazandığı paradan ve elde ettiği maldan gereken hayrı göremeyeceğine, yakın bir zaman içinde ortaya çıkan bereketsizlik ile başa çıkmak zorunda kalacağına alamet eder.

Rüyada kıyamet gününün koptuğunu görmek özellikle yarınını düşünmeden hareket etmesi sonucunda bir anda maddi sıkıntı yaşayacağına, iş alanında programsız çalışmanın ve planlara uymamanın neticesinde itibarın zedeleneceği durumlar içine girileceğine, ancak bu beklentinin yakın bir zaman içinde boşa çıkacağına inanılır.

Rüyada kıyamet gününde namaz kılmak insanlardan göreceği bazı kötülüklerden ötürü çok zor günler geçireceğine, gözlerinin mutluluktan parlayacağına tabir olunur.

Rüyada kıyamet günü görmek girilen işlerde bir türlü düzen sağlanamayacağına, illet hastalıklara yakalanıp kurtulamayacağına alamet etmektedir.

Rüyada kıyamet gününü bilmek kendisini çok sıkıntılı hissettiği bir anda allah’ın izni ile karşısına çıkacak güzel bir yol ile bu durumdan kurtulacağına, çarelere ve çözümlere ulaşacağına işaret etmektedir.

Rüyada kıyamet gününü görmek eline geçen fırsatların işe yaramayacağına, istediği gibi sonuçlanması sayesinde kişinin hedeflerine çok daha fazla yaklaşacağına ve hayalini kurduğu yaşama kavuşması için umutlarının yeşereceğine işaret eder.

Rüyada kıyamet gününden kurtulmak içine düştüğü çıkmazlarının önünün açılmaya başlayacağına, elini eteğini çektiği şeylerin kendisine umut verecek şekilde aşama kaydedeceğine, üzüntülerin ve endişelerin biteceğine delalettir.

Rüyada kıyamet gününün geldiğini görmek hayatının geri kalan döneminde yalnız olacağına, bol rızık ve para sahibi olacağına rivayet eder.

İnsan emeğini takdir etmek için ⭐Paylaş⭐ 🙏

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu sayfayı paylaşmayı ve kaydetmeyi unutmayın. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments