Rüyada kıyamet gününü görmek

Rüyada kıyamet gününü görmek hayatında çok sevdiği ve değer verdiği kişilerle bazı işlere gireceğine, bir sebeple çok üzüntü duyulacağına, iş hayatında gerçekleştireceği çalışmalardan bir türlü kazanç elde edemeyeceğine, bazı talihsizliklerin yaşanması, sorunların çıkması ve uğranılan ihanet yüzünden güvensizlik duyulması sebebi ile başarısız olunacağına, gözünün yaşını sileceğine, etrafında dönen uğursuzluğun ortadan kalkacağına, sağlam ve sarsılmaz bir makama oturacağına, garanti ve sürekli olacak başarı ve kazanç elde edeceğine, nezaketsiz bir kişiye haddinin bildirileceğine delalet eder.

Rüyada kıyamet gününü gördüyseniz:

  • Karşınızda, sizin iyi niyetinizi anlayamayacak kapasitede insanlardır.

Rüyada kıyamet gününü bilmek atılım yapacağına, aldığı kararlardan ve attığı adımlardan yana yüzünün güleceğine alamet etmektedir.

Rüyada kıyamet gününü duymak uzun bir süre boyunca bu kişi ile devam ettikten sonra artık birçok konuda bu kişiden destek alınacağına, kişinin davranışlarına ve tutumuna yeniden özen göstererek, üzerindeki kötü imajı sileceğine yorulmaktadır.

Rüyada kıyamet gününü görmek heveslendiği ve sahip olmak istediği her ne varsa ona sahip olacağına, allah’ın kendisine her neyi hayal ederse onu yaşamayı nasip edeceğine, maddi zarara gireceğine, parasız ve işsiz kalacağına alamet eder.

Rüyada kıyamet gününü beklemek sıkıntılarını üzerinden atacağına, özellikle de maddi anlamda rahatlayacağına alamet etmektedir.

Rüyada kıyamet gününün koptuğunu görmek şansının her zaman yaver gideceğine, hayatının bereketli ve verimli olacağına inanılır.

Rüyada kıyamet günü görmek aklına koyduğu şeyi kısa zamanda gerçekleştireceğine, yaptığı çalışmaların büyük ses getireceğine, alacağı ödüllerin ve kazanacağı yarışmaların birçok iş fırsatı yaratacağına, düşmanlarını kaybetmeye delalet etmektedir.

Rüyada kıyamet gününde namaz kılmak muradınıza ereceğinize, borçların gün geçtikçe daha da büyüyeceğine alamet etmektedir.

Rüyada kıyamet gününden kurtulmak imkânlarını kaybedeceğine, tamamen huzur dolu bir ruha sahip olacağına alamet eder.

İnsan emeğini takdir etmek için ⭐Paylaş⭐ 🙏

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu sayfayı paylaşmayı ve kaydetmeyi unutmayın. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments