Rüyada kıyamet kopmasını görmek

Rüyada kıyamet kopmasını görmek rızkındaki ve kazancındaki verimin hiç eksilmeyeceğine, yaşamının afiyet içinde sürüp gideceğine, gerek maddi gerekse manevi olarak hiçbir eksiğinin gediğinin bulunmayacağına, iş hayatında yaşanan kötü durumlardan ötürü üzüntü ve endişe yaşanacağına, eş, dost ya da akrabalardan biri ile bir yola çıkılacağına, içinin ve kafasının rahatlayacağına, keyfinin ve yaşam enerjisinin yerine geleceğine, orada ihtiyacı olan huzuru, sakinliği ve mutluluğu yakalayacağına, yaptığı işten bir türlü kazanç elde edemeyeceğine, hayallerinden günbegün daha da uzaklaşacağına, dertlerinin dermanını, hastalıklarının da şifasını bulacağına, huzur ve ferahlık içinde geçeceğine delalet etmektedir.

Rüyada kıyamet kopmasını gördüyseniz:

  • İş hayatınızda veya özel yaşamınızda uzun vadeli sözler verilebilir, anlaşmalar imzalanabilir.

Rüyada kıyamet gününde namaz kılmak iş hayatında büyük kazançlar elde edeceğine, çalışmalarda bazı hatalarla karşılaşılacağına yorulmaktadır.

Rüyada kıyamet gününün geldiğini görmek alacağınız kararlardan ilerde pişman olabileceğinize, makamından olacağına işaret etmektedir.

Rüyada kıyametin yaklaştığını duymak elinde bulunan imkânları doğru bir şekilde kullanacağına ve yaptığı çalışmalar ile adından söz ettireceğine, keyfinin ve neşesinin artacağına yorulur.

Rüyada kıyametin kopacağını duymak geleceğine bakacağına, ölmüş büyüğünün cennette olduğuna alamet etmektedir.

Rüyada kıyametin kopmasını beklemek rüya sahibinin etrafına hayır göreceği kimselerin dolacağına, kırgınlık ve ayrılık yaşayacağına, bu yüzden uzun bir süre boyunca insanlardan uzak duracağına, sağlığının kötüye gideceğine rivayet etmektedir.

Rüyada kıyametin başladığını görmek kişinin hiçbir üzüntü ve sıkıntı yaşamayacağına, çok büyük başarılar kazanacağına ve huzura ereceğine, aynı zamanda iş hayatında ya da aile hayatında yaşanacak olaylara hızlı bir şekilde uyum sağlayacağına rivayet etmektedir.

Rüyada kıyamet gününden kurtulmak aile bireyleri için bazı yardımlarda bulunulacağına, sorunların bu sayede çözüme kavuşacağına, tatsız geçen bir dönemin düzeleceğine, aile hayatıyla ilgili olarak çok önemli bir karar vereceğine delalet eder.

Rüyada kıyametin koptuğunu hissetmek sıkıntılarının geçeceğine, en zor zamanda yalnız kalacağına delalet etmektedir.

İnsan emeğini takdir etmek için ⭐Paylaş⭐ 🙏

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu sayfayı paylaşmayı ve kaydetmeyi unutmayın. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments