Rüyada kolun şişmesi görmek

Rüyada kolun şişmesi görmek hayatının tamamen altüst olacağına, rızkından olacağına, parasal anlamda rahat edeceğine, bir sebeple çok zor zamanlar geçireceğine, kardeşlerle büyük bir işe girileceğine, hayırlı bir kısmetle tanışılacağına, işlerindeki verimin her geçen gün daha fazla artacağına, kişinin sadece kazancının değil aynı zamanda rütbesinin de yükseleceğine, aile hayatında günden güne daha çok sıkıntı çekeceğine, keyifli günler geçireceğine rivayet eder.

Rüyada kolun şişmesi gördüyseniz:

  • Yeteneklerinizi göstermenizi sağlayacak yeni işlere kalkışabilir veya yeni maceralara atılabilirsiniz.

Rüyada şiş kol görmek kendisine hayır getirecek kararlar alacağına, yaşamında büyük değişiklikler yapacağına alamet eder.

Rüyada kolun şişmesi görmek giden bir kişinin yakın zamanda geri döneceğine, işlerinde birçok sorun yaşadıktan sonra büyük maddi ve manevi olarak bir sıkıntı çekeceğine alamet etmektedir.

Rüyada şişmiş kol görmek eski işinden daha çok kazanç elde edeceğine, hiçkimsenin cesaret edemediği ya da yapılmaz dediği işlerin kolay bir şekilde yapılacağına delalet etmektedir.

Rüyada kolunu şiş görmek rüya sahibinin hayatı boyunca istediği her şeye fazlasıyla sahip olacağına, hem de inancını tazeleyerek pek çok cami, medrese ve tarihi mekanları gezerek, maneviyatını daha ön planda tutacağına yorulmaktadır.

Rüyada kolunu şişmiş görmek karşısına çıkan deneyimli ve başarılı kişiler ile ortaklıklar kuracağına, iş hayatında ve aile hayatında çok sağlam işlere imza atacağına, büyük bir sıkıntısını ve sorununu çok büyük çaba sarfederek çözüme kavuşturacağına ve çok rahat bir duruma gelmesine yardım edeceğine yorulur.

Rüyada kolda şişlik görmek çok sert geçen bir tartışmanın ardından uzun zaman önce verdiği bir kararı uygulamaya koyacağına, güvenini sarsacağına alamet eder.

Rüyada kolunda şişlik görmek kendisini çekemeyen insanları yenilgiye uğratacağına, bir sebeple bir süreliğine darboğaza düşüleceğine alamet etmektedir.

Rüyada karnı şiş kadın görmek sevdikleriyle arasının açılacağına ve sıkıntı çekeceğine, mali olarak güçlenmesinin kendisine huzur ve güzellik de getireceğine inanılır.

İnsan emeğini takdir etmek için ⭐Paylaş⭐ 🙏

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu sayfayı paylaşmayı ve kaydetmeyi unutmayın. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments