Rüyada kolunu şişmiş görmek

Rüyada kolunu şişmiş görmek yakın çevrenizde hayırlı insanların yer alacağına, elini attığı işlerde yüksek moral ve enerjisi sayesinde her daim başarılı olacağına, eşlerin bir süre birbirinden uzak kalacağına, dertlerin, sıkıntıların ve sorunların kısa süreli de olsa biteceğine, yatırım yapılabilecek kadar para tasarrufunda bulunulacağına, bir sebeple çok sıkıntılı bir döneme gireceğine, kendisini kaybedeceği ve çok zor bir şekilde toparlanacağı bazı olaylar yaşayacağına, kazancını birkaç kat arttıracağına, çok büyük başarılar kazanacağına, bol kazanç ve rızık elde edeceğine tabir olunur.

Rüyada kolunu şişmiş gördüyseniz:

  • Eski bir arkadaşınızla ilgili üzüntüleriniz olabilir.

Rüyada kolunu şiş görmek kariyerinde şimdiye kadar hiç yapamadığı kadar büyük bir sıçrama yapacağına, deyim yerindeyse hevesin kursakta kalacağına tabir olunur.

Rüyada şişmiş kol görmek maddi ve manevi olarak gücünü kaybedeceğine, büyük anlaşmazlıklar yaşayacağına işaret eder.

Rüyada kolunu şişmiş görmek bol kazanç getireceğine, çevresindekileri kıracak hatta kaybedecek kadar büyük laflar edeceğine rivayet eder.

Rüyada kolun şişmesi görmek sıkıntılı bir dönemi aştıktan sonra çok iyi ve güzel günler yaşanacağına, kazancın ve ekmeğin eksileceğine, rüya sahibinin geçim sıkıntına düşüp, başını borçlardan kaldıramayacağına yorulmaktadır.

Rüyada kolunda şişlik görmek maddi bir soruna karşı yalnız başına savaşmak zorunda kalınacağına, çok büyük üzüntüler yaşadıktan sonra kendisini toplamak için çaba göstereceğine ve başarılı olacağına delalet etmektedir.

Rüyada şiş kol görmek tam her şeyin bittiğini düşünüp, umutsuzluğa kapıldığı bir anda müjdeli haberler alarak moralinin eskisinden daha iyi olacağına, yapılan bir hatadan ötürü uzun bir zaman boyunca pişmanlık duyulacağına işarettir.

Rüyada kolda şişlik görmek yine deyim yerindeyse onun yar ve yardımcısı olacağına, ihtiyaçlarını kolaylıkla ve gönlünce karşılayacağına işaret eder.

Rüyada yüzünde şişlik görmek kazancının hiçbir şekilde daha azalmayacağına, maddi yükümlülüklerinden kurtulacağına böylece artık çok daha hafif olacağına inanılır.

İnsan emeğini takdir etmek için ⭐Paylaş⭐ 🙏

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu sayfayı paylaşmayı ve kaydetmeyi unutmayın. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments