Rüyada kolunu şiş görmek

Rüyada kolunu şiş görmek çok üzüleceğine, çok yıpranacağına, işlerinde çok zor zamanlar geçireceğine, bir sebeple kendisini üzen ve sıkan şeylerin yakın bir zaman içinde ortadan kalkacağına, belalı kişiler nedeniyle hayatının karışacağına, sıkıntılarının ve üzüntülerinin sona ereceğine, ancak daha sonra bu sorunlardan kolayca kurtulacağına, çok önemli ve başarılı çalışmalara imza atacağına, eline geçecek haram bir maldan ötürü çok sıkıntı çekeceğine ve bu sebeple ortaya çıkan bu durumu düzeltmek için binbir türlü zorluğa göğüs germek zorunda kalacağına rivayet etmektedir.

Rüyada kolunu şiş gördüyseniz:

  • Meslektaşlarınız, etkili kişiler veya arkadaşlarınız size haddinden fazla baskı uyguluyor olabilir.

Rüyada kolunu şiş görmek eğer mektup kapalı bir zarf içinde gelirse de kendisine özel ama yine de sevindirici haber alacağına, hayırlı olaylar ile karşı karşıya kalacağına ve büyük başarılar elde edeceğine inanılır.

Rüyada kolda şişlik görmek beklenmedik bir sıkıntıyla uğraşılacağına, çeşitli projeler ortaya koyacağına, buna rağmen iş hayatı ile ilgili bazı sorunlar ile çok büyük bir savaş vereceğine delalet eder.

Rüyada kolunda şişlik görmek yapılacak karalama çalışmalarının herhangi bir zarar veremeyeceğine, bazı kişilerin yardımı olmaksızın, bu durumdan tek başına kalkamayacağına işarettir.

Rüyada kolun şişmesi görmek bir sebeple çok daha dikkatli ve akıllıca adımlar atarak uğrayabileceği zararları engelleyebileceğine, çok zor zamanlar geçireceğine, ancak kendisine bu komployu kişileri bulup hâkim karşısına çıkaracağına tabir olunur.

Rüyada şiş kol görmek verilecek olan kararları tek başına vermediğine ve daha iyi bir hale geleceğine, sevdiği kişiler ile mutlu bir hayata merhaba diyeceğine ve uzun yıllar boyunca sağlıklı ve mutlu bir şekilde yaşayacağına tabir olunur.

Rüyada kolunu şişmiş görmek kendisini allah’a yakın hissedeceğine, sıkıntı yaşasa da kimseye belli etmeyeceğine, her zaman şükrederek, başına gelenleri tevekkül içinde karşılayarak ve allah’ın emirlerine karşı gelmeden yaşayacağına alamet etmektedir.

Rüyada şişmiş kol görmek problemlerin çok rahat bir şekilde deyim yerindeyse tereyağından kıl çeker gibi çözüleceğine, kişinin iş yaşamındaki istikrarı sağlayarak daha sakin bir yaşama kavuşacağına rivayet etmektedir.

Rüyada şişme mont görmek dinlenmek için zaman yaratılmazsa bir süre sonra vücudun iflas edeceğine, işini çok daha iyi hale getirebilecek durumlar üzerinde duracağına alamet eder.

İnsan emeğini takdir etmek için ⭐Paylaş⭐ 🙏

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu sayfayı paylaşmayı ve kaydetmeyi unutmayın. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments