Rüyada şişmiş kol görmek

Rüyada şişmiş kol görmek yeni bir işe girilerek yeni bir hayat kurulacağına, uzun zamandan beri yapılan çalışmalarda ortaya çıkan sıkıntıların sona ereceğine, kısa zaman içinde başarılı işlere girileceğine, engellere takılmadan kolayca kariyer sahibi olacağına, mutlu ve huzurlu biri olacağına, sevdikleri ve ailesi ile çok mutlu olacağına, huzursuzluklarından kurtulacağına, rutin bir şekilde ilerleyen bir birlikteliğin yakın zaman içinde sona ereceğine delalettir.

Rüyada şişmiş kol gördüyseniz:

  • Anlaşmazlıklarda önceliği gene kadınlara verebilirsiniz veya aileden bir dişiyle gelişebilecek anlaşmazlıklarda dikkatli olmanız gerekiyor.

Rüyada şiş kol görmek çıkacağı bir yolculuktan iyi anlaşmalar yaparak döneceğine ve ailesine maddi anlamda katkı yapacağına, hiç beklemediği bir anda çok para kazanacağına ve hayatın yüzüne güleceğine işaret etmektedir.

Rüyada kolunu şiş görmek rızkının genişlemesine ve kazancının artmasına vesile olacak işlere gireceğine, helal ve makbul olan dünya mallarına sahip olacağına, hayırlı bir kısmetle mutlu bir yuva kurma yolunda adım atılacağına delalet eder.

Rüyada şişmiş kol görmek daha büyük ve konforlu bir eve taşınacağına, çok mutlu olacağına, geçmiş yıllarda yaptığı kötü şeylerden ve işlediği günahlardan pişman olmasından ötürü bunların allah katında affedileceğine alamet etmektedir.

Rüyada kolunda şişlik görmek bazı sıkıntılar içerisine gireceğine veya eşi ile problemler yaşayacağına, yeni iş kapılarının açılacağına tabir olunur.

Rüyada kolda şişlik görmek kendisini üzen ve yoran herşeyi hayatından çıkartacağına, onun da kendisinin elinden tutarak kendisini yukarılara taşıyacağına rivayet etmektedir.

Rüyada kolun şişmesi görmek bir sebeple rüya sahibinin neredeyse insanlara küseceğine, başkaları hakkında gıybet yapmak suretiyle günaha düşeceğine alamet eder.

Rüyada kolunu şişmiş görmek hasret gidereceğine, borçlarının, hastalıklarının ve kötü günlerinin de son bulmasına vesile olacağına rivayet eder.

Rüyada kuzu şiş görmek onu dinleyeceğine, kendisine yol göstereceğine ve elinden geldiğince sıkıntısını azaltmak için imkânlarını seferber etmekten geri durmayacağına, sabırla aşılan bu süre sonunda aile içinde yeniden huzurlu günlerin yaşanacağına delalet eder.

İnsan emeğini takdir etmek için ⭐Paylaş⭐ 🙏

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu sayfayı paylaşmayı ve kaydetmeyi unutmayın. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments