Rüyada kolunda şişlik görmek

Rüyada kolunda şişlik görmek dileklerinin yerine geleceğine, güzel ve hayırlı günler geçireceğine, büyük bir karar verileceğine, işlerin yarattığı stresten ve gerginlikten kurtulmak için kısa süreli de olsa bir tatile çıkılacağına, bir sebeple insanlar ile arasının açılacağına, kaybedilenlerin yerine çok daha fazlasının ve iyisinin konacağına, sakinleşmeye ihtiyaç duyacağına, hayırlı bir kazanç kapısı elde edileceğine, anne baba duası alınması sayesinde hayatta büyük bir engelle karşılaşılmayacağına, çevresindeki kimselere şüpheyle bakmaya başlayacağına rivayet etmektedir.

Rüyada kolunda şişlik gördüyseniz:

  • Mantıklı düşünmeniz gerekiyor.

Rüyada kolunu şiş görmek ele geçen kazancın artacağına, hayırlı bir iş kapısının açılacağına, kaçan fırsatların tekrar ele geçirileceğine, mesleğindeki başarısının artacağına, şansının ve kısmetinin yaver gideceğine işaret eder.

Rüyada şiş kol görmek başarı getirecek ve kariyer basamaklarını hızla tırmanılmasını sağlayacak bir karar verileceğine, maddi ve manevi açıdan çok iyi bir konuma ve duruma gelineceğine alamet eder.

Rüyada kolda şişlik görmek konfor ve lüks içinde yaşayacağına, işleri baltalamaya çalışan kişilere rağmen herkesin dikkatini çekecek çalışmalara imza atılacağına rivayet eder.

Rüyada kolunu şişmiş görmek sahip olduğu malın miktarında artış yaşanacağına, var olan borçların kısa bir zamanda ödeneceğine işaret eder.

Rüyada kolunda şişlik görmek karamsar olacağına ve huzursuz günler geçireceğine, hanesine bolluk ve bereketin geleceğine delalet eder.

Rüyada kolun şişmesi görmek sebep olacağına, iyi kalpli ve hayırlı insan sayısının da artacağına işaret eder.

Rüyada şişmiş kol görmek mal mülk edineceğine, rahata ereceğine, ferahlayacağına alamet eder.

Rüyada dilin şiştiğini görmek malının büyük bir kısmını zarar edeceğine, kendisine zafer ve birincilik getirecek yatırımlara gireceğine delalet etmektedir.

İnsan emeğini takdir etmek için ⭐Paylaş⭐ 🙏

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu sayfayı paylaşmayı ve kaydetmeyi unutmayın. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments