Rüyada tanıdık birini kör görmek

Rüyada tanıdık birini kör görmek bolluk ve berekete kavuşarak zenginleşeceğine hak yolunda da çok güzel ve iyi olan işler yapacağına, çok ünlü bir kişi olacağına, sıkıntılarından ve sorunlarından kısa bir zaman içinde kurtulacağına, çok büyük ve başarılı çalışmalar gerçekleştireceğine, eline geçen bazı fırsatların verilecek hatalı kararlardan ötürü yarardan çok zarara sebep olacağına, büyük maddi ve manevi problemler yaşayacağına, çözüm bulmak için fikir danışacağına, eline geçen büyük fırsatları çok iyi bir şekilde değerlendireceğine, karşısına çıkan deneyimli ve başarılı kişiler ile ortaklıklar kuracağına, varolan sağlık sorunlarının şifa bulacağına alamet etmektedir.

Rüyada tanıdık birini kör gördüyseniz:

  • Fiziksel olarak da oldukça güçlüsünüz.

Rüyada tanıdık birini kör görmek yapılan bazı ortaklıklar ile işleri büyütmek konusunda büyük fırsatlarla karşılaşılacağına, elindekilerinin kıymetini bileceğine rivayet etmektedir.

Rüyada kör olduğunu görmek çeşitli çalışmalar gerçekleştirdiği için çok büyük kazançlar elde edeceğine, derin bir oh çekip güzel günlere kavuşacağına rivayet etmektedir.

Rüyada kör adama yardım etmek başarılarının daim olacağına, sorun yaratan bazı olaylar ile karşılaşılacağına işaret eder.

Rüyada kör birine yardım etmek üzüntüden ışığı sönmüş olan gözlerinin yeniden parlayacağına, rahatsızlık veren bir kişinin haneden uzaklaştırılacağına vebazı küçük sorunlar yüzünden hayata geçirilemeyen bir projenin gerçekleştirileceğine alamet etmektedir.

Rüyada kör birini görmek hayırlı günlerin geleceğine ve rüya sahibinin yüzünün gülmeye başlayacağına, sağlıkla ilgili olarak bir sorun yaşanacağına ve tatsız bir olayın ortasına düşüleceğine işarettir.

Rüyada tek gözü kör birini görmek kişinin her zaman sosyal biri olacağına, sıkıntı ve stres yaratan durumların ortadan kalkacağına delalet etmektedir.

Rüyada kör tavuk görmek yeniden sulh ortamının sağlanacağına, bir sebeple uzun bir süre boyunca insanlardan uzak duracağına yorulmaktadır.

Rüyada ölen birini kör görmek çok büyük işlere girerek çok büyük kazançlar elde edeceğine, insanlar arasında çok tanınan biri olacağına, endişe duyulan olayların düzeleceğine, sıkıntıların kısa zamanda sona ereceğine, hastalıkların son bulacağına delalet etmektedir.

İnsan emeğini takdir etmek için ⭐Paylaş⭐ 🙏

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu sayfayı paylaşmayı ve kaydetmeyi unutmayın. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments