Rüyada başı şişmek

Rüyada başı şişmek dini vecibelerini yerine getireceğine, rakiplerine karşı her zaman zafer kazanacağına, işlerinin artacağına, maddi açıdan çok kazanç getirecek ve yeni iş kapıları açacak bir döneme girileceğine, gönül bağı kurulmuş olan bir kişi ile evlilik yolunda bazı kararlar alınacağına, eline çok hayırlı fırsatlar geçeceğine, şansının ve kısmetinin açılacağına, çok büyük kazanç elde edeceğine, sıkıntılarından ve sorunlarından kendi çabası ile kurtulup çok mutlu olacağına, kazancını arttıracağına, iş yaşamında yaşayacağı olumsuzlukları aile hayatına da yansıtacağına rivayet etmektedir.

Rüyada başı şişmek gördüyseniz:

  • Artan taleplere veya zamanınızı çalmaya çalışan kişilere sabırla yaklaşmanız gerekebilir.

Rüyada başı şişmek maddi ve manevi olarak rahat geçirilen bir dönemin biteceğine ve birçok konuda çok sancılı bir dönemin başlayacağına, gidilen yolda toplumun tanıdığı ve takip ettiği bir kişi olunacağına ve karlı bir işe girileceğine alamet etmektedir.

Rüyada boğazı şişmek yepyeni ve kazançlı fırsatlar yakalanacağına ve hayır getirecek bir kişinin önayak olması ile eğitim hayatının devam ettirileceğine, bol kazanç elde edeceğine, ticaret ehli kimse haline geleceğine ve meslek hayatında ön plana çıkacağına alamet eder.

Rüyada karnı şişmek kazancının ve sermayesinin boşa gitmeyeceğine, yaşamın tadını çıkarmak için eşsiz imkânlar elde edeceğine rivayet eder.

Rüyada dili şişmek işlediğiniz günahlardan dolayı pişmanlık duyup tövbe edeceğinize , kısmetin kapanacağına, parasal ve ruhsal olarak büyük kayıplar yaşanacağına, planların boşa gideceğine rivayet etmektedir.

Rüyada ağzı şişmek uzun zamandan beri kötü olan ruh halinin düzeleceğine, sorunların ve tartışmaların büyüyeceğine alamet eder.

Rüyada eli yüzü şişmek işlerin gün geçtikçe daha da artacağına, işinde dar boğaza gireceğine ve ticari faaliyetlerinde azalma başlayacağına inanılır.

Rüyada gözü şişmek sorunlu bir durum ile karşı karşıya kalacağına, kendisine gelemeyeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada elleri şişmek attığı her adımda zarara uğrayacağına, atılan adımların kısa sürede başarıya ulaşacağına, eş, dost ve akrabalar ile bazı ortaklıklar yapılacağına, güzel günlerin yakında olduğuna, kıskanılacak projelere imza atılacağına ve hayırlı bir kısmet ile dünyaevine girileceğine inanılır.

İnsan emeğini takdir etmek için ⭐Paylaş⭐ 🙏

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu sayfayı paylaşmayı ve kaydetmeyi unutmayın. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments