Rüyada göğsü şişmek

Rüyada göğsü şişmek kariyer planındaki basamakların hızlı bir şekilde çıkılacağına, zahmetli bir işin alınacak yardımlar sayesinde kolayca nihayete erdirileceğine ve sevinçli haberler alınacağına, kısa zaman içinde hem eşinin, hem çocuklarının ve ailesinin kendisine destek olacağına, huzurlu bir aile hayatına sahip olunacağına ve zorlukların sevilen bir kişinin vereceği destek ile biteceğine, yeni bir projenin başına geçirileceğine, eşler arasındaki tartışmaların yakında biteceğine  ve yardım isteyen bir akrabaya yardım eli uzatılacağına, girilen işlerde ister istemez büyük zarara uğranacağına, üzüleceğine ve pişman olacağına, elinde bulunan imkânların çok daralacağına yorulmaktadır.

Rüyada göğsü şişmek gördüyseniz:

  • Evdeki sorunlar profesyonel hayatınızın önüne geçebilir.

Rüyada göğsü şişmek bir arkadaşa maddi açıdan destek olunacağına, hayatının yolunda gideceğine işarettir.

Rüyada yüzü şişmek malının artmasına, bereketlenmesine, yakın bir zamanda çok ses getirecek bir işe gireceğine rivayet etmektedir.

Rüyada dili şişmek bundan büyük kazanımlar elde edeceğine ve olumlu dönüşümler alacağına, çok büyük bir istek duyduğu ve hayalini kurduğu şeyleri yakın bir zamanda gerçekleştireceğine ve bu sayede çok huzurlu bir kişi olacağına alamet etmektedir.

Rüyada yüzü gözü şişmek girdiği bazı işleri en iyi yerlere getireceğine, ruhunun ve bedeninin iyileşeceğine inanılır.

Rüyada elleri şişmek işlerinde hep üstün başarılar elde edeceğine bu sayede de ticaret hayatında aranan özelliklerde kimselerden olacağına, böylece kıt kanaat yaşamak zorunda olmaktan da kurtulacağına yorulmaktadır.

Rüyada gözü şişmek yeni bir iş için bir miktar para biriktirileceğine, maddi rahatlık yaşayan kişinin ailesiyle beraber kalkınacağına yorulmaktadır.

Rüyada başı şişmek iş hayatında çok büyük darbeler alınacağına, işinde uzmanlaşacağına ve böylece herkes tarafından takdir edileceğine alamet eder.

Rüyada ağzı şişmek huzurlu, rahat ve sağlıklı bir hayat yaşayacağına, çalışarak alnının teri ile helal para kazanacağına işaret etmektedir.

İnsan emeğini takdir etmek için ⭐Paylaş⭐ 🙏

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu sayfayı paylaşmayı ve kaydetmeyi unutmayın. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments