Rüyada kıyamet beklemek

Rüyada kıyamet beklemek çok büyük atılımlar yapacağına, işten eve bir hayat yaşayacağına, sıkıntılarının yakın bir zaman içinde ortadan kalkacağına, kişiye hep umut olacağına, zarar edilen işlerin düzeleceğine, geçim sıkıntısına düşeceğine, illet hastalıklara yakalanıp kurtulamayacağına, zararlı bir alışkanlığın terkedileceğine, platonik olarak başlayan bir ilişkinin ilgi duyulan kişiye açılma sayesinde iki kişilik bir hal alacağına, yönlendireceğine işaret etmektedir.

Rüyada kıyamet beklemek gördüyseniz:

  • Başkaları hakkındaki düşüncelerinizi kendinize saklamanız gerekeiyor olabilir.

Rüyada kıyamet kopmasını beklemek yapılan çalışmaların zarar vereceğine, maddi olarak çok zor günler geçirileceğine, sorunların yakın zaman içinde artacağına, kendine olan öz güvenini kaybedeceğine ve bir daha cesaret edip büyük adımlar atamayacağına tabir olunur.

Rüyada kıyameti beklediğini görmek aile hayatında büyük sorunlar yaşanacağına, sevdiği kişi ile arasına kara kedi gireceğine, kısa zamanda çok yol alınacağına, işlerin çok iyi bir hal alacağına, verilen sözlerin çok iyi bir şekilde yerine getirileceğine rivayet etmektedir.

Rüyada kıyamet beklemek kararları alacak ve son sözü söyleyecek kimse konumuna geleceğine, onayı alınmadan tek bir adım dahi atılamayacak kadar büyük bir rütbe elde edeceğine, hem siyasal hem de sosyal konularda üstün bilgilerle donanacağına, elinden bir şey gelmediği için kendi kendisini yiyip bitirdiğine, zor zamanlar geçireceğine, işlerinin sorunlarından ötürü bozulacağına alamet etmektedir.

Rüyada kıyametin kopmasını beklemek yakın bir zamanda önemli kararlar vermek zorunda kalacağına, sıkıntılı ve sorunlu bir dönemden geçeceğine, rızkının artacağına ve hane içindeki keyfinin ve huzurunun yerine geleceğine alamet eder.

Rüyada kıyameti beklemek kaldırabileceğinden ağır yükümlülüklerin altına gireceğine ve yerine getiremeyeceği sözler verip çok zor durumlarda kalacağına, kazancının, başarısının ve mutluluğunun artacağına alamet etmektedir.

Rüyada kıyametin kopacağını beklemek durgunlaşacağına, kendi kabuğuna çekileceğine, daha iyi işlere sahip olmak için bazı atılımlar yapılacağına alamet etmektedir.

Rüyada kıyamet gününü beklemek işlerin yoluna gireceği ve aradaki buzların eriyeceğine, çeşitli tartışmalar ve münakaşalar yapılacağına işaret etmektedir.

Rüyada kıyamet saatini görmek maddi ve manevi olarak sevineceğine ve rahata ereceğine, sevdikleri ile çok mutlu olacağına, aile hayatında çok daha güzel günler göreceğine ve çok mutlu olacağına işarettir.

İnsan emeğini takdir etmek için ⭐Paylaş⭐ 🙏

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu sayfayı paylaşmayı ve kaydetmeyi unutmayın. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments