Rüyada kıyameti beklemek

Rüyada kıyameti beklemek başarılarının takdir edileceğine, yüzünün eskisi gibi güleceğine ve çok büyük bir sevinç duyacağına, bazı tartışmaların ortasında kalınacağına, zor zamanlar geçirileceğine, yalanların ve kırıcı konuşmaların kişiyi yıpratacağına, zarar ettiği bir dönemi kapatıp çok büyük kazançlar elde edeceği bir döneme gireceğine, samimiyetin ve ilişkinin daha da kuvvetleneceğine, onun iyi olduğunu öğreneceğine, hayatının çok güzel yönde ilerlediğini duyacağına, kendisi ile baş başa kalacağına yorulur.

Rüyada kıyameti beklemek gördüyseniz:

  • Düşüncelerinizi tam anlamıyla ifade etmeniz gerekiyor, eksikler sizin için handikapa dönüşebilir.

Rüyada kıyameti beklemek başarılı olacağına, yeteneklerini geliştirmenin yollarını bulacağına, ilerleyeceğine, kazancının eksilmeyeceğine ve sürekli artacağına alamet eder.

Rüyada kıyamet beklemek kurulu bir düzene kısa yoldan ulaşacağına, kapanmış şansının ve kısmetinin açılacağına işarettir.

Rüyada kıyamet kopmasını beklemek ün sahibi birisi olunacağına, kişinin bu sayede yüzünün gülmeye başlayacağına, yüzüne kan geleceğine inanılır.

Rüyada kıyametin kopacağını beklemek mutluluğunun da önemli oranda azalacağına, ruhunun şifa bulacağına, sağlığının ve ağız tadının da yerine geleceğine inanılır.

Rüyada kıyameti beklediğini görmek mal varlığının bir kısmının kaybedileceğine, yapılan işte yalnız kalınacağına, kendisini toparladıktan sonra büyük başarılar kazanacağı bir işe imza atacağına alamet etmektedir.

Rüyada kıyamet gününü beklemek deşarj olacağına, bilgi ve becerileri ile yanında çalışan kimselere ışık tutacağına, onlara sanat öğreteceğine rivayet eder.

Rüyada kıyametin kopmasını beklemek uzun zamandan beri yaşanan sıkıntıların yakında sona ereceğine, nezaket sahibi bir kişi olunması sayesinde büyüklerden ve akranlardan saygı görüleceğine inanılır.

Rüyada kıyametten kaçtığını görmek büyük bir üne sahip olunacağına, bazı operasyonlar geçireceğine, bazı ilaçlar ve tedavi yöntemlerinin kullanılacağına rivayet eder.

İnsan emeğini takdir etmek için ⭐Paylaş⭐ 🙏

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu sayfayı paylaşmayı ve kaydetmeyi unutmayın. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments