Rüyada kıyameti beklediğini görmek

Rüyada kıyameti beklediğini görmek yapılacak bir hata yüzünden iş hayatında büyük bir prestij kaybı yaşanacağına, yapılan işte bol kazançlı bir mevkiye sahip olunacağına, allah’ın lütuflarını bulacağına, dert edilen bazı konularda büyük aşama kaydedileceğine, işlerin hayırlı bir şekilde sona ereceğine ve ferahlığa çıkılacağına, yeniden yaşam isteğine kavuşacağına, eline geçen bazı imkânlar sayesinde sıkıntılarından kurtulmaya çalışacağına, işlerinin kısa bir zaman içinde çok iyi bir hal alacakken karşılaşılacak bazı durumlardan ötürü yarıda kalacağına ve büyük sıkıntılar çekeceğine, bir sebeple gerek iş hayatında gerekse de aile hayatında çok zor zamanlar geçirileceğine yorulur.

Rüyada kıyameti beklediğini gördüyseniz:

  • Sonuçlarını düşünmeden hareket etmeniz veya duygularınızı kontrol edememeniz problemlere neden olabilir.

Rüyada kıyamet kopmasını beklemek yakın akrabalardan biri ile bir iş kurulacağına, üzgün, mutsuz ve moralsiz olacağına delalet etmektedir.

Rüyada kıyametin kopmasını beklemek amacına nail olacağına, yaşadığı sıkıntılarından, zorluklardan ve zahmetten kurtulacağına işaret eder.

Rüyada kıyamet beklemek ortaklar arasında bazı tartışmaların meydana geleceğine, verilen bir sözün yerine getirileceğine delalet eder.

Rüyada kıyamet gününü beklemek hem kendisinin hem ailesinin maddi durumunun düzeleceğine, hayatı baştan aşağı değiştireceğine, sevilen kişiler ile mutlu olunacağına işaret etmektedir.

Rüyada kıyametin kopacağını beklemek aksiliklerle boğuşulacak ve zorluklar yaşanacak bir çalışmaya girileceğine, kötü hallerinden kurtularak hayırlı ve güzel hallere geçeceğine rivayet eder.

Rüyada kıyameti beklediğini görmek çok alıngan olacağı bir dönemin yaklaştığına, çok büyük problemler ve üzüntüler yaşanacağına işaret eder.

Rüyada kıyameti beklemek sorunsuz ve sıkıntısız bir döneme girileceğine, kısa süre içinde büyük atılımlar yapacağına, çok büyük kazançlar elde edeceğine işaret eder.

Rüyada kıyamet kopması görmek çok başarılı işlere imza atacağına, büyük miktarda kazanç elde edeceğine, eğer karar vermekte gecikirse çok zor durumlara düşeceğine, kötü olaylar ile karşılaşacağına yorulur.

İnsan emeğini takdir etmek için ⭐Paylaş⭐ 🙏

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu sayfayı paylaşmayı ve kaydetmeyi unutmayın. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments