Rüyada kürtaj olmak

Rüyada kürtaj olmak çok uzun sürmeyecek bir zaman sonra da evlilik planları yapılmaya başlanacağına, iftirayı atan kişinin ortaya çıkarılması ve iftiranın gerçek olmadığının ispatlanması konusunda elinden gelen herşeyi yaparak gerçekleri insanlara göstereceğine, kişinin tecrübelerinden yararlanacağı biriyle tanışacağına, çok kar getirecek işlere gireceğine ve muhtaç insanlara yardım etme konusunda büyük adımlar atacağına, varlıklı ve konforlu bir hayat sürüleceğine, kazancının günden güne artacağına, işlerinin çok açılacağına, ruhen büyük bir gelişme yaşayacağına, yolunun açık olacağına, yaşadığı sorunların hiç zarar vermeden biteceğine, kötü günler geçireceğine, zarar edilen işlerin yakında telafi edileceğine yorulur.

Rüyada kürtaj olmak gördüyseniz:

  • Ya da tam tersi yanlış bir tavır sergilemeniz geleceğiniz üzerinde etkisi olabilecek kişilerle sorun yaşanmasına neden olabilir.

Rüyada kürtaj olmamak kişinin istediği şeylerin biraz zorluklarla olacağına, zor durumlara düşüleceğine yorulur.

Rüyada kürtaj olmaktan vazgeçmek endişelerin sona ereceğine, sevinç gözyaşları döküleceğine, bol kazançlı bir işe girileceğine ve zengin olunacağına, çalışma hayatıyla ilgili çok büyük bir sorumluluk almak zorunda kalınacağına yorulmaktadır.

Rüyada kürtaj görmek sıkıntılarının kısa zaman içinde hayırlı bir şekilde sona ereceğine, uzun zamandan beri ters giden işlerinin kısa sürede eline geçen fırsatları iyi bir şekilde değerlendirmesi sayesinde çok güzel gelişmeler yaşayacağına, çok uzun bir süre boyunca akrabalarla arasına mesafe koyacağına alamet eder.

Rüyada kürtaj olmaya gitmek girdiği bir iş sırasında çok hayırlı kazançlar elde edeceğine, çirkin sözler işitileceğine tabir olunur.

Rüyada kürtaj yaptırmak maddi olarak çok büyük kaynaklara sahip olunacağına, sorunlu olaylarla karşılaşacağına alamet etmektedir.

Rüyada kürtaj olduğunu görmek neşesinin, huzurunun, ağız tadının ve sağlığının da bozulacağına, iş hayatında yaşanan krizlerin çok büyük belirsizliğe sebep olacağına delalet eder.

Rüyada kürtaj olacağını görmek daha varlıklı kimse olmak için inancını hiçe sayacağına, şükredeceğine, buna karşılık iyilik ve güzellik göreceğine, allah’ın lütuflarından bolca nasipleneceğine, hastalıkla, musibetle, kötülükle ve zorlukla da karşılaşmayacağına delalettir.

Rüyada arkadaşının kürtaj olduğunu görmek gerçekleştirilen çalışma ile yüksek kazançlı ve iş konusunda yetki sağlayacak bir mevkiye terfi alınacağına, kin ve düşmanlığın olduğu insanlarla da uzlaşma ve barış sağlayacağına alamet etmektedir.

İnsan emeğini takdir etmek için ⭐Paylaş⭐ 🙏

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu sayfayı paylaşmayı ve kaydetmeyi unutmayın. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments